Ilgai sostinėje lauktas Jovani pasirodymas – naujo klubo atidaryme

DJ Jovani pasirodymai Vilniuje – pastaruoju metu itin retas reiškinys. Nuo paskutinio tarptautinę karjerą pradėjusio muzikos prodiuserio ir didžėjaus pasirodymo sostinėje praėjo jau keleri metai. Todėl rugsėjo 17-ąją duris atversiančio naktinio klubo „Mirage“ vakarėlis kartu taps ir savotišku DJ Jovani sugrįžimu į Vilniaus naktinį gyvenimą.

 Jonas Nainys.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jonas Nainys.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-13 15:05, atnaujinta 2021-09-13 15:06

Nors atlikėją šią vasarą ne kartą buvo galima išgirsti pajūryje ir kituose miestuose, jis prisipažino, kad Vilniuje nedidžėjavo nuo „Radistų“ laikų.

„Ši vasara buvo labai užimta, ir kituose miestuose groti teko beveik kiekvieną savaitgalį. Dar dabar šiurpas eina prisimenant tūkstančius veidų prieš akis, ir tas emocijas bei energiją, kurios turbūt nebuvau matęs gerus porą metų. Tačiau su Vilniaus publika nesimatėme jau tikrai seniai. To buvau be galo pasiilgęs ir nepaprastai smagu, kad pagaliau tai įvyks“, – sako Jonas Nainys-Jovani.

Jo pasirodymas vyks naujojo, „Pramogų banko“ komplekse įsikūrusio naktinio klubo „Mirage“ atidarymo vakarėlyje. Klubo įkūrėjas – Lietuvoje gyvenantis prancūzas Amiras Mekhaeilis, daug metų dirbantis aviacijos versle, todėl ir klubas pavadintas prancūzų naikintuvo pavadinimu.

„Tai galingas lėktuvas, ir galima sakyti, klubas paskirtas jo garbei – tai atsispindi ne vien pavadinime, bet ir interjere, baro dekoracijose ir energingoje nuotaikoje, kurią kursime. Be to, lankytojus pasitiks barmenai su pilotų uniformomis – galima sakyti, jie pilotuos vakarėlius“, – sako A.Mekhaeilis.

Pasak įkūrėjo, Lietuvoje trūko tikro naktinio klubo, kuriame skambėtų house stiliaus muzika, o savo klubui jis kelia aukščiausius reikalavimus.

„Mūsų tikslas – kurti gerą ir saugią atmosferą šokiams su profesionaliu personalu ir rinktiniais didžėjais, grojančiais puikią muziką. Atidarymo vakarėlio metu turėsime ne tik du nepaprastai talentingus muzikantus, esame paruošę ir daug kitų staigmenų, bet norintys apie jas sužinoti, turės atvykti patys“, – užsimena A.Mekhaeilis.

Atidarymo vakarėlio metu, rugsėjo 17-ąją, penktadienį, pasirodys ir kūriniu „Apple Juice“ išgarsėti spėjęs didžėjus „On1Beat“, kurio kūrinys „Youtube“ kanale sulaukė jau 3,5 milijono peržiūrų.

Tuo tarpu DJ Jovani įsitikinęs, kad viena iš svarbiausių naktinio klubo dalių yra muzika, tad paties geriausio ir linksmiausio laiko suteikimą jis laiko savo misija.

„Labai džiugu, kad Amiras patikėjo man šią misiją užkurti atidarymo vakarėlį ir kad vilniečiams ir miesto svečiams dovanoja nemokamą įėjimą. Atidarymą ruošiamės padaryti tikrai garsų ir smagų, tad visus labai kviečiu penktadienį būti čia. Aš ketinu atiduoti maksimumą, bet tokios nuotaikos ir energetikos reikalausiu ir iš jūsų“, – kviesdamas į atidarymo vakarėlį žada atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.