Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą

„Neteisėtai padarytus“ daugelis atpažindavo kaip du dainuojančius mimus, tačiau po grupės atsikūrimo pasikeitė ir įvaizdis, ir kuriamos muzikos skambesys. Vyrai pasiryžo užkariauti šokių muzikos topus ir nori skambėti kiek

 Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą.  <br> T.Urbučio nuotr.
 Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą.  <br> T.Urbučio nuotr.
 Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą.  <br>  T.Urbučio nuotr.
 Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą.  <br>  T.Urbučio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-11-22 15:53

Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas yra ir muzikantai ir aktoriai, kuriuos galima išvysti tiek teatro scenoje, tiek televizijos serialuose. Prasidėjus „liūdnajam“ metų laikui, vyrai nusprendė, kad reikia jį paįvairinti ir praskaidrinti nauja smagia daina.

„Šiuo kūriniu raginam į problemas žvelgti kitu kampu. Naujas vakarėlių himnas, kurio priedainį turės išmokt visa Lietuva. Iš nepavykusios meilės gali gimti labai gera daina. Kiekvienas lietuvis savo mašinoj dabar privalės turėti šitą „gabalą“, ir kai tik užklups liūdesėlis ar blogos mintys – užteks paspausti „play“ mygtuką ir problemos ištirps. Sveika pasijuokti iš savęs, saviironija – turbūt pats galingiausias ginklas. Beveik kiekvienas esam atsidūrę tokioj situacijoj, kaip dainos herojus – sutrikęs, pasimetęs, nemylimas. Bet svarbu atsispirti nuo dugno, o po to jau srovė nuneš teisinga tėkme. Į meilę ir sunkumus reikia žiūrėti paprastai“ – apie tai, ko moko ši daina pasakoja Rokas Petrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.