Buvęs grupės „B’Avarija“ narys Jonas Jonušas pristatė dainą „Upė“: „Turiu daug optimizmo“

Jonas Jonušas, daugeliui pažįstamas kaip buvęs grupės „B’Avarija“ narys bei kulinarinių pramogų veidas, grįžta į muzikinį pasaulį ir su klausytojais dalinasi nauju savo kūriniu „Upė“.

Jonas Jonušas.<br>lrytas.lt montažas.
Jonas Jonušas.<br>lrytas.lt montažas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Jonas Jonušas.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 25, 2022, 9:43 AM

Žinomo prodiuserio Andriaus Bernatonio aranžuotas kurinys supina šiuolaikišką ritmingą skambesį su jausmingu dainavimo stiliumi, kuriuo pasižymi atlikėjas.

„Ši daina yra kelionė į save. Nors parašyta labai seniai, daina bei jos nešama žinutė man yra aktuali ir šiandien. „Upė“ – tai alegorija į vienatvę, viltį bei artimų žmonių svarbą gyvenimo kelionėje“, – apie dainą pasakojo Jonas.

Dainininkas sakė, jog žmonės, net ir apsupti draugų ar šeimos, dažnai jaučiasi vieniši, lyg kokie šapeliai nešami gyvenimo upės.

„Kabinamės į bet ką, kuriame netikrą svajonių pasaulį Instagrame, rodydami tik tai, kas skanu, gražu ir smagu. Tuo pačiu metu išgyvename išsiskyrimus, netektis, sergam ir vargstam, bet slepiamės, kartais staugdami iš vidinės vienatvės, nešami tos stiprios srovės. Tamsių minčių nebeturiu, priimu kiekvieną dieną kaip dovaną, turiu daug optimizmo ir noriu tą jausmą apgyvendinti dainose“, – sakė Jonas.

Šiuo metu dainininkas rengia nedidelius pasirodymus Lietuvos miestuose ir aktyviai kuria naujas dainas, tačiau pripažįsta, jog per visą savo muzikinę karjerą teko dažnai įrodinėti sau ir kitiems, kad jis nėra tik vienos buvusios pop grupės žvaigždutė.

„Turiu savitą pasaulėžiūrą ir dainavimo stilių, kurį norisi pristatyti klausytojams. Savęs ieškojimas bei kūryba yra nesibaigianti kelionė, kuri pati ir yra tikslas“, – įsitikinęs jis.

Jonas niekada nenutolo nuo muzikos, taip pat kartais sušmėžuodavo televizijos ekranuose kaip maisto žinovas ir muzikinių šou dalyvis.

2013 metais su grupe „Pop Ladies“ sėkmingai pasirodęs projekte „Žvaigždžių Duetai“ užėmė antrą vietą.

2021 metais „Lietuvos Balse“ Jonas su Migle Pivoriūnaite atliko mokytojus sužavėjusią baladę „Endless Love“ ir pažadėjo mokytojai Monikai Liu tęsti savo kelionę muzikos pasaulyje.

Dainą „Upė“ galima išgirsti muzikinėse platformose „Spotify“, „Youtube“ bei „Apple Music“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.