Pamatykite: ukrainiečių, kuriems prognozuojama pergalė, pasirodymas konkurse „Eurovizija 2022“

Pirmajame dainų konkurse „Eurovizija 2022“ pusfinalyje pasirodysiantiems Ukrainos atstovams „Kalush Orchestra“ lažybų bendrovės prognozuoja pergalę. Tačiau ukrainiečiai spaudos konferencijoje tikino, kad lažybų bendrovės jų pasirodymą vertino gerai ir iki karo.

 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
 „Kalush Orchestra“.<br> EBU nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 9:12 AM, atnaujinta May 5, 2022, 9:32 AM

Paklausti, kaip situacija Ukrainoje jų nuomone įtakos balsavimą konkurse, grupės nariai išreiškė viltį, kad ukrainietišką muziką išgirs visas pasaulis. „Mūsų dainą lažybų bendrovės labai gerai vertino dar prieš karą. Dabar ją priima dar daugiau žmonių“, – kalbėjo grupės lyderis.

Po antrosios repeticijos grupės nariai dalinosi mintimis apie pasirodymą ir priminė, kad jų daina „Stefania“ – apie mamą, kuri saugo. Jie pabrėžė, kad dainą sukūrė prieš karą ir ji dedikuota mamai. Karui prasidėjus dainos prasmė įgijo naują prasmę – Ukrainą lyginama su mama.

Ką jie darys kai grįš iš „Eurovizijos“? „Kol mes čia, Turine, vienas mūsų narys šiuo metu yra fronte. Mes atstovaujame kiekvieną ukrainietį. Kai baigsis konkursas, grįšim į Ukrainą ir darysim ką darėm prieš atvykdami čia. Pavyzdžiui, aš turiu savanorių organizaciją ir tęsiu veiklą joje. Nuo karo nukentėjusiems mes padedame surasti prieglobstį, transportą ir panašiai“, – kalbėjo grupės lyderis.

Internete pasirodė vaizdo įrašas iš antrosios „Kalush Orchestra“ repeticijos „Eurovizija 2022“. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas oficialiame konkurso „YouTube“ kanale.

Vaizdo įraše galite pamatyti, kaip atrodys jų pasirodymas: ant scenos fone išryškėjo pagyvenusios moters akys su ašaromis, šešėlių ir ugnies žaismas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.