„Žinovų klubo“ testas. Ką žinote apie „Euroviziją“?

Knygynų tinklo „Vaga“ inicijuojamas projektas – intelektinis žaidimas „Žinovų klubas“ kartu su naujienų portalu lrytas.lt kviečia spręsti testus, gilinti žinias ir laimėti prizus! 

Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2022, 3:27 PM, atnaujinta May 23, 2022, 10:05 AM

Šį savaitgalį praūžė vienas laukiamiausių ir ryškiausių dainų konkursų – „Eurovizija“. Kviečiame pasitikrinti, ką žinote apie šį renginį. Kur vyko pirmasis Eurovizijos dainų konkursas? O ar žinote, ką reiškia „Kalush“, šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojų pavadinime?

Šie ir kiti klausimai naujame savaitės teste! Atlikę testą ir užsiregistravę skaitytojai galės laimėti prizus – „Vaga“ knygas. Trys laimėtojai bus išrinkti gegužės 23 d. atsitiktine tvarka.

Skelbiame laimėtojus: leidyklos „Vaga“ knygas laimėjo Andrius Jasevičius, Arijus Bertušaitis, Artūras Seiliūnas. Redakcija su laimėtojais susisieks asmeniškai elektroniniu paštu. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame toliau gilinti žinias ir bandyti sėkmę kituose „Žinovų klubo“ testuose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.