Treperis West One pristatė dainą „Reikalai“: „Šie metai trepui – išskirtiniai“

Didžiojoje Britanijoje muzikos verslo ir vadybos mokslus baigęs, šioje šalyje bei Lietuvoje ne vieną populiarų hitą sukūręs treperis West One išsiilgusiems naujų kūrinių pristato aktualiausią savo dainą „Reikalai“.

West One.<br>lrytas.lt montažas.
West One.<br>lrytas.lt montažas.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
West One.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jun 22, 2022, 11:48 AM

Jai skirtame vaizdo klipe kartu su autoriumi nusiflmavo ir neseniai prestižinių „Nickelodeon Kids' Choice Awards 2022“ apdovanojimų ceremonijoje „Lietuvos mėgstamiausio nuomonės formuotojo“ kategorijoje triumfavęs Andrius Talžūnas.

„Ši vasara trepui yra išskirtinė. Galiu sakyti, kad vien mano studijoje kas trečią naktį gimsta po naują temą dainai. Per kelis mėnesius tiek aš, tiek kiti atlikėjai, kuriems kuriu, pristatys publikai net kelis albumus“, – pasakojo West One.

„Reikalai“ taip pat taps jo paties dainų rinkinio dalimi.

Didžioji jo dalis ne tik skambės muzikos platformose, bet ir įgaus vizualų pavidalą.

„Planuojame pristatyti bent penkis vaizdo klipus, tad, laiko poilsiui lieka nedaug. Įkvėpimo semiuosi iš kelionių, sutiktų žmonių, todėl tai, apie ką dainuojam, kažkieno tikrai yra patirta“, – sakė West One.

Vienas iš didesnių projektų šiuo metu yra ir reperio Renato Lores albumas, kurį West One prodiusavo su savo komanda Chromatic Beats.

„Auga jauna treperių karta, muzika pasakojanti savo aktualijas. Tai – žinutės, kurias reikia tinkamai išgirsti“, – užsiminė autorius ir prodiuseris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.