MTV VMA ceremonijoje triumfavo „Bad Bunny“ ir Taylor Swift

Puertorikietis atlikėjas Benito Antonio Martinezas Ocasio, muzikos pasaulyje žinomam sceniniu vardu „Bad Bunny“, sekmadienį buvo paskelbtas metų atlikėju per televizijos MTV Videomuzikos apdovanojimų (VMA) ceremoniją.

 Taylor Swift.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Taylor Swift.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2022, 12:05 PM

Vis dėlto pats dainininkas renginyje nedalyvavo – jis buvo susitelkęs į savo gastroles ir tą vakarą surengė antrą iš dviejų koncertų Niujorko arenoje „Yankee Stadium“, į kuriuos buvo parduoti visi bilietai ir kurie pritraukė apie 100 tūkst. gerbėjų.

„Bad Bunny“, vilkėjęs aksominį rausvą kostiumą ir baltus saulės akinius, priėmė apdovanojimą vaizdo ryšiu ir transliavo savo atliekamą hitą „Titi Me Pregunto“.

„Labai ačiū tau, Niujorkai“, – pasakė 28 metų atlikėjas ir sulaukė audringų plojimų.

„Nuo pat pradžių visuomet tikėjau, kad galiu būti didis, kad galėčiau būti viena didžiausių žvaigždžių pasaulyje, nekeisdamas savo kultūros ir kalbos, – sakė „Bad Bunny“. – Esu Benito Antonio Martinezas iš Puerto Riko – visam pasauliui.“

Dar vienas akivaizdus ženklas, kad gastrolės, pastaraisiais metais buvusios labai suvaržytos dėl koronaviruso pandemijos, vėl įsibėgėjo, buvo vienos didžiausių žvaigždžių Harry Styleso (Hario Stailso) neatvykimas į VMA ceremoniją Naujojo Džersio arenoje „Prudential Center“. Dainininkas tuo metu koncertavo Niujorko arenoje „Madison Square Garden“.

Atlikėjas, šiemet išleidęs albumą „Harry's House“, taip pat vaizdo ryšiu priėmė apdovanojimą už geriausią metų albumą.

Tarp sulaukusių didžiausios sėkmės sekmadienio vakarą buvo ir Taylor Swift, atkreipusi į save dėmesį, kai žengė raudonu kilimu krištoliukais nusagstyta suknele, o paskui iškovojo pagrindinį apdovanojimą už geriausią metų vaizdo klipą – 10 minučių filmą „All Too Well“.

„Labai didžiuojuosi, ką mes pasiekėme“, – sakė 32 metų dainininkės, ištesėjusi pažadą perleisti savo pirmuosius šešis albumus, kad galėtų valdyti teises į juos.

„Nebūtume galėję sukurti šio filmo, jeigu ne jūs, gerbėjai, – scenoje sakė T. Swift. – Nes nebūčiau galėjusi iš naujo įrašyti savo albumų, jeigu ne jūs. Jūs padrąsinot mane tai padaryti.“

Atlikėja gerbėjams atsidėkoju paskelbus, kad spalio 21 dieną išeis jos naujas albumas.

Tuojau po VMA transliacijos pradžios žvaigždė taip pat atskleidė savo naujojo projekto pavadinimą.

„Midnights“, pasakojimai apie 13 bemiegių nakčių, išsibarsčiusių mano gyvenime, išeis spalio 21 dieną. Susitikit su manimi vidurnaktį“, – T. Swift parašė per socialinius tinklus.

Hiphopo superžvaigždė Nicki Minaj triumfavo kaip šių metų prestižinio Avangardinio vaizdo apdovanojimo laimėtoja.

Užsidėjusi nuo jos įvaizdžio neatsiejamą rausvą peruką reprė iš Kvinso atliko savo hitų popuri, įskaitant dainą „Super Bass“ ir naujausią singlą „Super Freaky Girl“.

Brazilų žvaigždė Anitta irgi atkreipė į save dėmesį seksualiu pasirodymu ir buvo paskelbta laimėtoja geriausios lotynų amerikiečių muzikos vaizdo klipo kategorijoje su daina „Envolver“.

„Gimiau ir užaugau Brazilijos gete. Visi, ten gimę, niekada nebūtume pagalvoję, jog tai įmanoma“, – atsiimdama apdovanojimą sakė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.