„Muzika botanikoje“ kviečia kauniečius į koncertus netradicinėje erdvėje

Kauno miesto festivalis „Muzika botanikoje“ kviečia į koncertus neįprastoje ir žavingoje vietoje – rudenėjančiame VDU botanikos sode. Čia rugsėjo 8–10 dienomis vyks trys puikūs pasirodymai. Festivalį atidarys Marijonas Mikutavičius ir Kauno bigbendas, pratęs – „Šventinis bankuchenas“ ir uždarys – GJan su grupe.

 Marijonas Mikutavičius.<br> M.Repečkos nuotr.
 Marijonas Mikutavičius.<br> M.Repečkos nuotr.
 Marijonas Mikutavičius.<br> M.Repečkos nuotr.
 Marijonas Mikutavičius.<br> M.Repečkos nuotr.
 GJan.<br> M.Repečkos nuotr.
 GJan.<br> M.Repečkos nuotr.
 GJan.<br> M.Repečkos nuotr.
 GJan.<br> M.Repečkos nuotr.
 Šventinis Bankuchenas.<br> M.Repečkos nuotr.
 Šventinis Bankuchenas.<br> M.Repečkos nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-09-07 16:09, atnaujinta 2022-09-07 16:11

Koncertai vyks Kauno botanikos sode esančioje dengtoje „Hoptrans“ arenoje, todėl dėl oro sąlygų galima nesukti galvos. Atvykę į festivalį, turės galimybę pasigrožėti ir botanikos sodo ekspozicija.

Marijonas Mikutavičius Kaune labai laukiamas, nes gi jis koncertuoja su itin profesionaliu ir mylimu miesto bigbendu. Garsiausios ir mėgstamiausios Marijono dainos akompanuojamos Kauno bigbendo nušvinta itin ryškiomis spalvomis ir džiugina smagiu skambesiu. O gimtajame Kaune, kur net sienos padeda, bigbendas skamba dar plačiau ir išraiškingiau! „Bigbendas visuomet neša džiugesį ir valiūkišką nuotaiką, todėl bus garantuotai linksma“, – sako Marijonas.

„Šventinis bankuchenas“ (šis pseudonimas priklauso komikui ir dainininkui Lukui Šidlauskui) plačiausiai išgarsėjo legendiniu kūriniu „Lietuvos istorijos repas“.

Tačiau pasirodyme jis net neskamba – Lukas Šidlauskas seniai jį išaugo ir tapo unikaliu multižanriniu atlikėju, tikru lietuviškos scenos fenomenu. Jei reikėtų keliais žodžiais nupasakoti, koks gi tas „Šventinio bankucheno“ šou, būtų ganėtinai sudėtinga.

Pasirodymas vienija daug skirtingo žanro muzikos, komiškos multimedijos ir stand-up elementų. Faktas, kad tai itin juokingas ir su niekuo nepalyginamas šou, kurį pamatyti privalu ir todėl, kad „Šventinis bankuchenas“ koncertuoja labai retai.

GJan – viena talentingiausių Lietuvos dainininkių. Tapusi pirmąja Lietuvos interneto sensacija ir išgarsėjusi šalyje bei už jos ribų dar būdama paaugle, ji sugebėjo nepamesti savo kelio užklupus staigiai šlovei.

Iš pradžių kūrusi tik angliškai, ji pastaruosius metus dainuoja lietuviškai. Kiekviena jos daina tampa įvykiu ir sulaukia didžiulio populiarumo.

Geriausiai žinomos: „Melagė“, „Pasiduodu sau“, „Noriu“, „Paskui tave“, „Leidžiu sau viską“, o didžiausias superhitas „Ruduo“ užkabina pačias širdies gelmes ir nepalieka nė vieno abejingo.

„Muzika botanikoje“ – Kaunas, VDU botanikos sodas, „Hoptrans“ arena: rugsėjo 8 d. – Marijonas Mikutavičius ir Kauno bigbendas, 9 d. – „Šventinis bankuchenas“, 10 d. – GJan su grupe.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.