Pamatykite: pasauline roko sensacija tapusi italų grupė „Maneskin“ pristato rudenišką naujieną

Viena ryškiausių ir geidžiamiausių šių dienų roko muzikos grupių „Måneskin“ šiandien pristato naują singlą „The Loneliest“. Tai – nuo pavasario, kuomet pasirodė pastarasis italų singlas „Supermodel“, laukta naujiena. Visą vasarą grupė kaitino muzikos festivalių visame pasaulyje minias.

 „Maneskin“.
 „Maneskin“.
 „Maneskin“.
 „Maneskin“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-10-07 10:29

Įrašinėdami šią dainą italai paliko sau įprastą komforto zoną ir išbandė naują skambesį. „The Loneliest“ alsuoja klasikinių roko baladžių motyvais: galingomis vokalo ir elektrinių gitarų solo partijomis. Šioje dainoje grupė parodė pažeidžiamiausią ir jautriausią savo pusę.

„Labai džiaugiamės, kad pagaliau ir jūs išgirsite „The Loneliest“. Ši daina man labai daug reiškia. Ji yra labai asmeniška, tačiau, tikiuosi, kad kiekvienas joje ras kažką sau. Vakar Londone surengėme nedidelį netikėtą koncertą, kuriame pirmą kartą gyvai atlikome „The Loneliest“, – pristatydamas naujieną kalbėjo grupės vokalistas Damiano David.

Praėjusį vakarą, „Måneskin“ įaudrino gerbėjus Jungtinėje Karalystėje, kuomet 500 žmonių talpinančioje „The Underworld“ koncertų salėje Kamdene, Šiaurės Londone, pirmą kartą gyvai atliko „The Loneliest“.

Nors „Måneskin“ apie šį pasirodymą-siurprizą savo socialiniuose kanaluose paskelbė vos dieną prieš koncertą, tačiau vis tiek nesutalpino visų norinčių. Po sausakimšo koncerto italai išėjo į gatvę susitikti su gerbėjais, kuriems nepavyko patekti į vidų, ir jiems dar kartą sugrojo naująją baladę.

„Šie metai mums – tarsi uraganas. Keliaujame po pasaulį, susitinkame su gerbėjais nuo Japonijos iki Amerikos, nuo Europos iki Pietų Amerikos... Nepaisant šio intensyvumo esame pasiruošę tęsti gastroles ir išleisti dar daugiau naujos muzikos“, – sakė Damiano.

Šiemet grupė sugrojo daugelyje svarbiausių ir didžiausių pasaulio muzikos festivalių: nuo „Lollapalooza“ iki „Rock in Rio“, „Pinkpop“, „Rock am Ring“ ir daugelyje kitų. Tuo pačiu metu muzikos topuose karaliavo ir toliau sėkmingai laikosi grupės singlas „Supermodel“, turintis jau daugiau nei 170 mln. perklausų internete.

Prie sparčiai augančio grupės pasiekimų sąrašo šiais metais prisidėjo ir žymiųjų italų pasirodymas šių metų „MTV VMA“ apdovanojimuose, kuris pasirodė pernelyg karštas tiesioginiam eteriui ir buvo išcenzūruotas, tačiau vėliau atkurtas. Jį galima pamatyti ČIA. Tą vakarą „Måneskin“ taip pat atsiėmė ir vieną apdovanojimą. Tai yra pirmasis VMA apdovanojimas įteiktas muzikantams iš Italijos.

Spalio 31 d. „Måneskin“ pratęs „Loud Kids Tour“ gastroles ir šįkart kelsis į JAV. O jau kitąmet grupė sugrįš į Europą, kur surengs koncertus didžiausiose Senojo žemyno arenose – Londone, Paryžiuje, Berlyne, Taline, Rygoje ir kitur. Tiesa, didžioji daugumą koncertų jau yra išparduoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?