Naujame vaizdo klipe – nesuvaidinta Dainoto Varno reakcija į Vilniaus eglę

Dainotas Varnas pristato dainą „Kalėdos kartu“ ir švenčių šiluma alsuojantį vaizdo klipą, kuriame užfiksavo ir savo reakciją pirmą kartą gyvai pamačius Vilniaus eglę. Bekurdamas klipą, jis atrado ir gražiausią sostinėje kalėdinį maršrutą pėsčiomis.

 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
 Dainotas Varnas.<br> Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 3, 2022, 4:11 PM

„Turbūt būsiu pirmas, kuris klipe jau įamžino šių metų kalėdinį Vilnių“, – šypsosi jis. Daina „Kalėdos kartu“ – šilta ir jauki, todėl norėjosi tokios pat nuotaikos klipo. Dainotas drauge su operatoriumi Petru Skukausku leidosi į klajones po šventėms ką tik pasipuošusią sostinę.

„Galiu išduoti geriausią Kalėdų maršrutą, kuriuo eidami visada jausitės tarsi šventinio klipo filmavimo aikštelėje. Pradėti reikia nuo Rotušės aikštės, tada sukti į Stiklių kvartalą, Senatorių pasažą, Prezidentūros link, į Katedros aikštę ir iš ten – Pilies gatve atgal iki Rotušės. Pamatysite visas gražiausias Vilniaus puošmenas ir smagiai prasieisite“, – pataria jis.

Dainininkas klipo filmavimo metu pirmą kartą gyvai pamatė įvairiais vertinimais jau apaugusią pagrindinę šalies eglę. „Su operatoriumi sutarėme, kad fiksuos mano pirmą įspūdį, o aš pasistengsiu nieko nevaidinti, reaguoti natūraliai. Tai va, ką tikrai supratau, kad ta eglė – didinga. Kai pro torto rėmus negali prie pat prieiti, savaime pakeli akis į viršų. Klipe užfiksuota, kaip bandau įžvelgti jos viršūnę maksimaliai užvertęs galvą“, – juokėsi Dainotas Varnas.

Dainininkas sako, kad klipo filmavimas jam buvo malonus intensyvaus laiko paįvairinimas. Šiuo metu jis labai rimtai rengiasi būsimiems „Frank Sinatra Show“ su Kauno bigbendu. Į gruodžio 10 d. Kauno filharmonijoje startuosiantį šou beliko tik vienas bilietas. Dainotas prasitaria, kad tam, kuris jį nupirks, rengia specialų siurprizą.

„Frank Sinatra Show“ su Dainotu Varnu ir Kauno bigbendu: gruodžio 10 d. – Kauno valstybinėje filharmonijoje, 28 d. (19 val. ir 21 val.) – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, 31 d. – Marijampolės kultūros centre, vasario 14 d. – Klaipėdoje, „Žvejų rūmuose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.