Festivalis M.A.M.A. vasara skelbia pirmuosius atlikėjus – Raudondvaryje nuo dj nevykeles iki Natalijos Bunkės koncertų

Liepos 29 dieną Raudondvaryje įvyks didžiausias Lietuvos atlikėjų muzikos festivalis – „M.A.M.A. vasara 2023“. Šiais metais festivalis žada būti kaip niekad galingas ir atsinaujinęs. Daugybė valandų muzikos ir ryškiausi Lietuvos atlikėjai susiburs į vieną sceną, surengdami savo koncertus. Šiandien organizatoriai atskleidžia ir pirmuosius vardus, kuriuos susirinkę festivaliautojai išvys festivalio scenoje.

 Beatrich, Natalija Bunkė, Vidas Bareikis. <br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Beatrich, Natalija Bunkė, Vidas Bareikis. <br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Beatrich.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Beatrich.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Gabrielius Vagelis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Gabrielius Vagelis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 11:26 AM, atnaujinta Feb 15, 2023, 11:30 AM

Kiekvienais metais ryškiausių šalies atlikėjų koncertus vienoje vietoje suburiantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ žada pasiūlyti kaip niekad stiprią ir įvairią programą, kurioje ryškiausių pastarųjų metų hitai ir didžiausius koncertus surengę šalies atlikėjai. Šiandien organizatoriai atskleidžia ir pirmuosius vardus, kurie taps didžiausio Lietuvos atlikėjų festivalio dalimi. Tiesa, jau greitai organizatoriai žada atskleisti ir daugiau vardų.

Liepos 29 dieną Raudondvaryje savo koncertą surengs Natalija Bunkė. Mažiau nei prieš savaitę didžiausią savo karjeros šou surengusi atlikėja tapo šių metų viena ryškiausių muzikos figūrų, kurią išgirsti nori tūkstančiai gerbėjų. Natalija festivalio „M.A.M.A. vasara“ scenoje žada surengti itin ryškų ir pilną garsiausių kūrinių pasirodymą.

Scenoje pasirodys ir visai neseniai muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ metų proveržiu tapusi atlikėja dj nevykele. Jaunajai atlikėjai tai bus pirmasis festivalis, kuriame žada ne vieną kartą pakartoti ir ryškiausią savo hitą – „Aerobika“. Taip pat klausytojų lauks ir naujausia atlikėjus kūryba.

Taip pat bus galima išgirsti ir vieną ryškiausių šalies atlikėjų, be kurio neįsivaizduojamas joks festivalis, tai „žmogumi orkestru“ tituluojamas atlikėjas – Vidas Bareikis. Kiekvieną kartą festivalio scenoje surengiantis įsimintiną pasirodymą atlikėjas žada nustebinti ir šį kartą. Pirmąjį kartą festivalyje savo pasirodymą surengs ir šiuo metu itin populiarus atlikėjas, kurio dainas moka daugybė lietuvių, tai – Gabrielius Vagelis. Išskirtinis atlikėjo balsas ir jausminga kūryba, susipins su elektroninės muzikos garsais bei festivalio svečiams padovanos užburiančias bei įsimenančias dainas.

Taip pat festivaliui „M.A.M.A. vasara“ specialiai iš Londono atvyks ir viena realiausių pretendenčių atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse laikoma – Beatrich. Žinoma atlikėja žada surengti itin energingą ryškiausių savo dainų programą, kurioje išgirsime ir „Like a Movie“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.