Naujoje „Man-go“ dainoje – apie meilę, nuo kurios nereikia bėgti

„Neišeiki“ – naujasis „Man-go“ kūrinys, pasirodęs po ilgos pertraukos. Iki tol grupė pristatė paskutinę naujieną – dainą „Gal kada“ – prieš pusantrų metų.

Naujoje „Man-go“ dainoje – apie meilę, nuo kurios nereikia bėgti.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Naujoje „Man-go“ dainoje – apie meilę, nuo kurios nereikia bėgti.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2023, 2:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2023, 2:44 PM

Šiemet „Man-go“ švenčia 25-ąjį savo gimtadienį, todėl ketina nudžiuginti gerbėjus dar ne viena nauja daina.

Romantiškas ir lyriškas kūrinys „Neišeiki“, grupės narių manymu, pretenduoja papildyti „auksinę“ hitų kolekciją. Šiai dainai, kurią sukūrė ilgametis „Man-go“ muzikinis prodiuseris Žilvinas Liulys, ilgai ieškota tinkamiausios formos.

„Aranžuotės autorius – M.A.M.A. metų autorius Paulius Jasiūnas. Iš pradžių atrodė, kad „Neišeiki“ turėtų būti greitesnio tempo kūrinys. Tačiau vėliau vieningai sutarėme, kad ši daina – ne šokiams, prasmingas tekstas, intonacija geriausiai skamba pasirinkus lyrišką ritmą“, – sako grupės narės.

„Man-go“ merginos neslepia, kad šiuo kūriniu išliko ištikimos savo muzikiniam stiliui ir santykių, meilės tematikai, kuriuos atpažįsta ir vertina grupės gerbėjai.

„Tema – ta pati, tačiau pasikeitė mūsų pačių požiūris: šiandien kiekviena iš mūsų supranta meilę kitaip. Tai nebėra tik skraidantys drugeliai pilve, deginanti aistra.

Su gyvenimiška patirtimi ir metais kiekvienas suprantame, kad meilė susideda ne tik iš geismo, bet ir iš pagarbos, pasitikėjimo, rūpinimosi vienas kitu, įsiklausymo, švelnumo, dėmesio, pokalbių, bendrų interesų... Sudedamųjų dalių – daug, todėl labai svarbu, kad du žmonės abu suvoktų atsakomybę už savo ir mylimojo jausmus bei jų puoselėjimą“, – sako „Man-go“.

Jų teigimu, tik tokia meilė nepraeina ir nesibaigia: „Trenkti durimis ir išeiti – lengviausia, atverti vienas kitam širdį, sielą ir sąmonę – daug sudėtingiau, bet prasmingiau... Nuo tokios meilės nereikia bėgti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.