Dainą apie karštus jausmus pristatantis Germanas Daškevičius-Gamka: „Buvo vienas malonumas“

Sparčiai populiarėjantis jaunosios kartos atlikėjas Germanas Daškevičius-Gamka gerbėjams pristato naujausią savo kūrybą – dainą ir vaizdo klipą „Man taip reikia“. Pasak žinomo kūrėjo, naujausiame kūrinyje pavyko sujungti muziką ir karštų jausmų energiją.

Germanas Daškevičius-Gamka.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Germanas Daškevičius-Gamka.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-11 11:50

„Šis kūrinys yra apie karštus jausmus ir kaip jie atgaivina mus. Su šiais jausmais susiduriame kiekvienas ir kiekvienas skirtingai juos priimame ar interpretuojame. Dėl šios priežasties „Man taip reikia“ daina yra labai universali, kiekvienas ją gali perleisti per savo filtrus“, – pasakodamas apie naujausią darbą intriguoja Gamka.

Kartu su naujausia daina, šiandien dienos šviesą išvydo ir jai skirtas vaizdo klipas. Pasak kūrėjo, jam svarbu kurti vientisumą tarp muzikos ir vizualo, dėl šios priežasties visuomet stengiasi į procesą įsitraukti maksimaliai.

„Klipu norėjosi perteikti stiprią bei švelnią šios dainos ir meilės energiją. Dirbti ties šiuo projektu buvo vienas malonumas. Apskritai, labai mėgstu kurti meną. Man tai lyg pavasarinis šviežio oro gurkšnis miške, po tamsios šaltos žiemos. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybe dirbti su nuostabia komanda, todėl idėjos liejosi tari vanduo iš kibiro“, – džiaugiasi kūrėjas.

Jau balandžio 17 dieną atlikėjas žada ir dar vieną naujieną – antrąjį solinį albumą „Uraganas“, kurį jau balandžio 27 dieną pristatys sostinėje, klube „Kablys + kultūra“, o gegužės 6 dieną – Kaune, koncertų salėje „Erdvė“. 

„Labai laukiu pristatymo koncertų, nes „Uraganą“ laikau kol kas stipriausiu savo kūrybos rezultatu. Nekantrauju pasidalinti šia muzika su visais mylinčiais gyvenimą ir muziką, todėl visų labai lauksiu pristatymo koncertuose“, – kviesdamas į būsimus pasirodymus teigia Gamka.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.