Gimtadienį Turkijoje minintis atlikėjas Aidas Bitinas: „Šiandien man triguba šventė“

Atlikėjui Aidui Bitinui šiandien sukanka 48-eri. Norėdamas pailsėti prieš išties intensyvų vasaros sezoną, žinomas vyras kartu su žmona jau kuris laikas poilsiauja viename Turkijos kurortų. Tačiau dar prieš išvykstant, Aidas paruošė namų darbus – staigmeną, kurios taip laukė atlikėjo gerbėjai: ką tik dienos šviesą išvydo naujausia Bitino daina „Leisk meilę surinkti“. Apie ką ši daina?

 A. Bitinas.<br> lrytas.lt koliažas.
 A. Bitinas.<br> lrytas.lt koliažas.
 A. Bitinas.
 A. Bitinas.
 A. Bitinas.
 A. Bitinas.
 A. Bitinas.
 A. Bitinas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 15, 2023, 2:31 PM

„Meilė – tai darbas“, – įsitikinęs populiarus dainų tekstų autorius ir vadybininkas Povilas Ščerbavičius, – „Meilė – tarsi dėlionė iš begalės smulkių, bet be galo reikšmingų dalelių, kurias dėliojame visą gyvenimą. Juk išties beveik visi esame rinkę dėlionę: akivaizdu, kad tam reikia ir kantrybės, ir sumanumo, ir užsispyrimo. Meile tiki tie, kurie nepasiduoda ir nuolat dirba, kad šis jausmas išliktų. Meile nusivilia tie, kurie neįdėdami pastangų, nuleidžia rankas“.

P. Ščerbavičius, pasakojo, kad pati daina apie pasiektą tam tikrą ribą gyvenime, kai ilgai ir kruopščiai rinkta dėlionė subyra ir žmogus turi pasirinkti: ar vėl dėti ją iš naujo, ar pasiduoti.

Na, o pats A.Bitinas džiaugiasi dar viena prasminga daina savo repertuare, kurią šį vakarą neabejotinai skirs ne tik visiems savo gerbėjams, bet ir žmonai: prieš dvi dienas ji taip pat šventė savo gimimo dieną.

„Šiandien man išties triguba šventė: žmonos Vaidos gimtadienis, mano gimtadienis ir naujos dainos gimimo diena – vien teigiamos emocijos, kuriomis noriu pasidalinti su visais gerbėjais“, – šypsosi žinomas vyras ir kviečia pasiklausyti ką tik išleistos dainos „Leisk meilę surinkti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.