„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują kūrinį ir žada dar daugiau naujienų

Šią savaitę grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pirmą kartą karjeroje surengs koncertą senoviniame romėnų amfiteatre. Grupės pasirodymas unikalioje istorinėje vietoje vyks gegužės 26 dieną Plovdive, Bulgarijoje, ir yra šios šalies muzikos festivalio „Spike“ programos dalis.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.<br> A.Kriščiūno nuotr.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.<br> A.Kriščiūno nuotr.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.<br> A.Kriščiūno nuotr.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.<br> A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 11:18 AM

Koncertas įsiterpia tarp kitų dviejų grupės pasirodymų – jau rytoj, gegužės 24 dieną, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertuos Kaune, naujoje renginių erdvėje „Oldman Kaunas“, o gegužės 31 dieną – sostinės „Vasaros terasoje“.

Būsimuose koncertuose „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ne tik pristatys keletą naujų kūrinių iš būsimo, rudenį pasirodysiančio albumo, bet ir pasidalins tiek grupei, tiek ir jos gerbėjams labai svarbiomis naujienos.

„Turime dvi naujienas – gerą ir labai gerą“, – šypsosi grupės muzikantai. „Gera – netrukus parodysime klipą naujai dainai iš mūsų būsimo ketvirtojo studijinio albumo, štai jums ir „erzintukas“ iš šio klipo. O puikiąją naujieną paskelbsime mūsų artimiausiuose koncertuose Kaune ir Vilniuje!“

Vaizdo klipo anonsas, kuriuo dalinasi „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, skirtas naujausiai grupės dainai „Su gimimo diena!“. Dar niekur negirdėta daina bus išleista būsimame grupės albume, kurio pasirodymas planuojamas jau šį rudenį.

Artimiausiuose koncertuose Kaune ir Vilniuje grupė žada naujų kūrinių iš būsimo albumo ir dar svarbesnių naujienų, kurios „galimai yra susijusios su šiuo įrašu“, tačiau, kaip sako grupė, yra „daug daug svarbesnės“.

Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertai įvyks gegužės 24 dieną Kaune, gegužės 26 dieną Plovide, Bulgarijoje, ir gegužės 31 dieną Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?