„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują klipą: „Tai daina draugams ir apie draugus“

Grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato dainą „Su gimimo diena!“ ir jai skirtą vaizdo klipą. Tai naujausias kūrinys iš būsimo grupės albumo „Miesto šventė“, kurį muzikantai gerbėjams pristatys gruodžio 2 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

 „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują klipą.<br> Stop kadrai.
 „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują klipą.<br> Stop kadrai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 31, 2023, 10:59 AM

Ketvirtas studijinis „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ albumas pasirodys rudenį, tačiau „Su gimimo diena!“ jau skamba grupės koncertuose, artimiausias kurių – šį vakarą sostinės „Vasaros terasoje“.

„Tai klipas ir daina draugams ir apie draugus, su kuriais smagu tursenti ir pasenti“, – sako grupės nariai. Nuotaikingą klipą režisavo ir jam idėją sugalvojo patys muzikantai. Anot grupės, kūrinys yra apie prasmę ir beprasmybę, jame svarbi tvarumo ir atsakingo vartojimo tema.

„Norėjosi pažvelgti, ką mes paliekam po savęs – visi daiktai, dalykai, kuriuos mes kartais sureikšminam, po to yra išmetami. Kartais, kaupdami ir vartodami, susikuriam iliuziją, kad tai yra svarbu, nors svarbiausia – ne tai“, – šypsosi muzikantai. „Dainuojam apie dvasinę ekologiją, kai apsidėliojam visokiais daiktais ir priemonėm, o tai vėliau pavirsta į šiukšles. Geriau pasidžiaugti gyvenimu.“

Naujausia grupės daina „Su gimimo diena!“ jau skamba radijo stotyse, o nuo penktadienio pasirodys ir visose skaitmeninėse muzikos platformose.

Leidybai ruošiamą albumą „Miesto šventė“ „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristatys ypatingame koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 2 dieną. Jame skambės negirdėtos dainos ir kūriniai iš visos karjeros. Anot muzikantų, dainos kartu su specialia scenografija, kostiumais, dekoracijomis pinsis į vientisą, pasakų ir miesto legendų įkvėptą muzikinį pasakojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.