Didžiausias lietuviškas renginys Jungtinėje Karalystėje „M.A.M.A. Londonas“ skelbia vedėjus

Jau spalio 21 dieną Londoną sudrebins didžiausias lietuviškos muzikos renginys – „M.A.M.A. Londonas“. Išskirtiniame renginyje laukia Raudonojo kilimo iškilmės kartu su Lietuvos atlikėjais bei koncertas, kuriame savo pasirodymus su muzikantų grupe surengs Vaidas Baumila, Monika Liu, Vidas Bareikis, Monique bei legendinė grupė Dinamika. Šiandien organizatoriai atskleidžia ir didžiąją naujieną – renginį patikėta vesti vienai ryškiausių pramogų pasaulio porų – Indrei Stonkuvienei ir Vidui Bareikiui.

MAMA apdovanojimai / Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>V.Skaraičio nuotr.
MAMA apdovanojimai / Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>V.Skaraičio nuotr.
MAMA, M.A.M.A, dūzgės, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė<br>G.Bitvinsko nuotr.
MAMA, M.A.M.A, dūzgės, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė<br>G.Bitvinsko nuotr.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-09-29 17:34, atnaujinta 2023-09-29 18:27

Svarbiausius Lietuvos muzikos apdovanojimus „M.A.M.A.“ rengianti organizacija kartu su didžiausia lietuviškų renginių įmone „WackyEvents“ jau antrąjį kartą surengs išskirtinį renginį, kuriame lauke ryškiausios šalies žvaigždės.

Pasak organizatorių, šių metų muzikinės programos įvairumas išskirtiniame renginiui suteiks dar daugiau dinamiškumo ir sukurs tikrą šventę Londone.

„Džiaugiamės, kad šis įvykis jau tampa tradiciniu ir leidžia dar plačiau pristatyti lietuvišką muziką bei jos atlikėjus. Tikime, kad šių metų programa leis klausytojams išgirsti ne tik pačių didžiausių lietuviškų hitų, bet ir nostalgiškų kūrinių“, – džiaugėsi organizatoriai.

Šių metų renginį „M.A.M.A. Londonas“ patikėta vesti garsiai Lietuvos pramogų pasaulio porai – Indrei Stonkuvienei ir Vidui Bareikiui.

„Šis ruduo – kupinas naujų iššūkių ir labai smagių jaudulį keliančių projektų. Tapti M.A.M.A. Londonas 2023 renginio vedėja yra vienas maloniausių mano naujų amlpua.

O dar tai, kad mano scenos partneriu bus Vidas, yra nuostabu, nes jau ne kartą įsitikinome, kad mums puikiai sekasi kartu ir gyvenime, ir ant scenos. Visų jūsų laukia nerealus renginys, įspūdingas vakarėlis su labai daug staigmenų. Iki pasimatymo Londone!“, – teigė „M.A.M.A. Londonas“ vedėja I. Stonkuvienė.

Spalio 21 dieną įvyksiančiame renginyje bus įrengtas raudonasis kilimas, kuriuo žengs ne tik Lietuvos scenos žvaigždės, bet ir VIP bilietus įsigiję svečiai.

Raudonojo kilimo iškilmėse svečiai mėgausis ne tik išskirtiniu dėmesiu, bet ir pasitikimo gėrimais bei geriausiomis vietomis salėje. Raudonojo kilimo iškilmės bus transliuojamos tiesiogiai visai Lietuvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.