Supermodelis Heidi Klum drauge su Tiesto pristato bendrą dainą „Sunglasses At Night“

Turbūt vargu ar rastume žmogų, kuris nežino Heidi Klum. Ji daugelį metų formuoja mados, grožio bei technologijų pasaulį, būdama supermodeliu, verslininke, dizainere ar net tokių sėkmingų šou kaip „Germany's Next Top Model“, „Project Runway“, „America's Got Talent“ vedėja ir prodiusere.

Supermodelis Heidi Klum drauge su Tiesto pristato bendrą dainą „Sunglasses At Night“.<br>Warner Music nuotr.
Supermodelis Heidi Klum drauge su Tiesto pristato bendrą dainą „Sunglasses At Night“.<br>Warner Music nuotr.
Supermodelis Heidi Klum drauge su Tiesto pristato bendrą dainą „Sunglasses At Night“.<br>I. Rankin nuotr.
Supermodelis Heidi Klum drauge su Tiesto pristato bendrą dainą „Sunglasses At Night“.<br>I. Rankin nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 26, 2024, 10:23 AM

Pristatydama naujausią savo avantiūrą – singlą „Sunglasses At Night“, Heidi įrodo, kad moka ne tik puikiai šokti, bet ir nuostabiai dainuoti.

„Galvojau apie tą akimirką, kai vidury nakties vis dar esame vakarėlyje su nubėgusiu makiažu, labai suprakaitavę ir vienintelis dalykas, kurio trokštame yra akiniai nuo saulės. Kurti dainą su vienu žymiausių pasaulio didžėjų kaip Tiësto yra didžiulė garbė“, – dainos atsiradimo istoriją prisimena Heidi Klum.

„Sunglasses At Night“ bus pagrindinė naujojo „Germany's Next Top Model“ sezono daina, kuris pasirodys jau vasario 15-tą dieną.

Dainą prodiusavo „Grammy“ apdovanojimų laureatas Tiësto, kuris 1983-ųjų metų Korio Harto naujosios bangos dainai suteikė šokių stiliaus skambesį – ji puikiai tinka kaip foninė muzika jauniesiems modeliams ant podiumo ir visiems, kurie nori šokti, ypač su akiniais nuo saulės naktį.

„Heidi yra puiki draugė, todėl natūralu, kad buvo labai smagu kartu dirbti! Kai ji pasidalijo savo idėja perkurti originalų 80-ųjų hitą, aš labai norėjau jai padėti! Man labai patinka galutinė kūrinio versija“, – apie darbą su supermodeliu pasakoja Tiësto.

Dainos sėkme jau dabar yra neabejojama. Bendrą dueto kūrybinį darbą įvertino ir originaliosios dainos autorius Koris Hartas, kuris akcentavo Heidi unikalumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.