Po LP džiaugsmo dovanomis iš Rusijos gerbėjų – koncerto Lietuvoje organizatorių sprendimas

Rusijos karo Ukrainoje akivaizdoje, JAV atlikėja LP prisikalbėjo. Kovo 4-ąją „Žalgirio“ arenoje koncertuosianti žvaigždė pasidžiaugė dovanomis iš Rusijos gerbėjų, o už tai sulaukė kirčių ir diskusijų, ar tik nebus atšaukiamas jos koncertas. Organizatoriai pranešė, ką ketina daryti.

 Organizatoriai teigia, kad nėra pagrindo atšaukti koncertą.
 Organizatoriai teigia, kad nėra pagrindo atšaukti koncertą.
LP.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
LP.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
 Organizatoriai teigia, kad nėra pagrindo atšaukti koncertą.
 Organizatoriai teigia, kad nėra pagrindo atšaukti koncertą.
Atlikėja LP dalinosi įra<br>LP socialinių tinklų kadrai.
Atlikėja LP dalinosi įra<br>LP socialinių tinklų kadrai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 27, 2024, 10:51 AM, atnaujinta Feb 27, 2024, 11:47 AM

Atrodo, kad tokia žvaigždė kaip LP turėtų turėti žmonės, patarinėjančius komunikacijos klausimais. Tačiau vos tik gavusi dovaną iš gerbėjų Rusijoje, L.Pergolizzi, apimta džiaugsmo, ėmė ir ja pasipuošė, kartu pasidalindama ir dviprasmišku atviruku.

Nors apie karą jame neužsimenama, tačiau nurodoma data – 2024 metų vasario 24 diena. Pasirašyta data – praėjus lygiai dvejiems metams po to, kai Rusija surengė plataus masto invaziją į Ukrainą, taip pradėdama ilgą ir daugybės gyvybių bei likimų pareikalavusį karą. Vidurnaktį įrašą LP pašalino.

Antradienį apie 12 valandą organizatoriai „Medusa Concert“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigė, kad kreipėsi į atlikėjos vadybą su prašymu skubiai paaiškinti situaciją bei pabrėžė, jog griežtai smerkia Rusijos agresiją ir visada palaikė, palaiko ir palaikys Ukrainą.

„Norime pabrėžti, kad koncertų organizatorius „Medusa Concert“ griežtai smerkia Rusijos agresiją ir visada palaikė, palaiko ir palaikys Ukrainą. Visi mūsų agentūros darbuotojai, lygiai taip pat kaip ir visa Lietuva, visa širdimi yra su karo niokojama šalimi ir jos didvyriais, tad internete pasirodęs vaizdo įrašas mus suglumino ir supykdė ne mažiau nei kitus Lietuvos žmones.

Dovana, kuria LP buvo apsivilkusi savo storiuose, atlikėjai buvo įteikta susitikimo su gerbėjais metu. Mes manome, kad tai buvo atvira šalies agresorės gerbėjų provokacija, nes pagauta emocijų po koncerto ir dalindamasi vaizdo įrašu, amerikietė net nepagalvojo, kad atviruko data sutampa su karo Ukrainoje metinėmis.

Atlikėja LP turi šimtus tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje. Po pokalbių su artistės vadyba, paaiškėjo, kad atlikėja labai gailisi dėl tokio savo neapdairumo ir apgailėstauja, kad net nepagalvojus, galėjo įžeisti tiek daug žmonių. Ypač turint omeny, jog LP visada garsėjo nuoširdumu, jausmingumu, empatija ir besąlygiška meile visiems. Dainininkė niekada nepalaikė šalies agresorės ir visa širdimi palaiko ukrainiečius“, – pranešime rašė jie.

„Todėl kartu su dainininke Laura Pergolizzi (LP), koncerto organizatorius „Medusa Concert“ nuoširdžiai atsiprašo visų už akivaizdžią artistės klaidą ir linki Ukrainai pergalės“, – pridūrė „Medusa Concert“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.