JAV žvaigždės koncertą atšaukusios „Žalgirio“ arenos atstovas: „Tai provokacija ir už klaidas reikia mokėti“

Kovo 4-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjęs vykti JAV žvaigždės LP koncertas – atšaukiamas. „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Verdickas paaiškina tokio prendimo priežastis.

Lrytas.lt montažas
Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2024, 1:28 PM, atnaujinta Feb 28, 2024, 2:10 PM

Atlikėja socialiniuose tinkluose pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji dėvi rusų simbolika pažymėtą ir Rusijos gerbėjų padovanotą džemperį bei džiaugiasi jų įteikta per Rusijos karo Ukrainoje metines pasirašyta atvirute.

Į tokį dainininkės poelgį sureagavo ir jos pasirodymo Lietuvoje organizatoriai – po skandalingo įrašo nuspręsta neleisti dainininkei lipti ant Lietuvos scenos. Organizatoriai praneša – nori atkreipti visų atlikėjų, planuojančių renginius Lietuvoje, dėmesį, kad šalį-agresorę palaikančios žinutės nebus toleruojamos.

„Mes labai aiškiai pasisakėme, kad jeigu vaizdo įrašė esantis turinys yra tikras, mes atšaukiame renginį. Dėl to, tam pasitvirtinus, priėmėme sprendimą atšaukti renginį. Manome, kad tai yra profokacija, o už klaidas reikia mokėti. Mes turime aiškią poziciją ir išsakėme nuomonę, kad nepritariame tokioms provokacijoms. Tokiu sprendimu siekiame užkirsti kelią tokioms provokacijoms ateityje“, – lrytas.tv sakė „Žalgirio“  arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Verdickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.