„Grammy“ laimėtojas Dubfire savo gimtadienį švęs Kaune

Balandžio 19 d. Kaune įsikūrusi renginių erdvė „ONYX“ sulauks ypatingų svečių delegacijos. Šokių aikštelę pačiame laikinosios sostinės centre savo gimtadienio puotai pasirinko elektroninės muzikos sunkiasvoris ir „Grammy“ laimėtojas Dubfire.

Dubfire.<br>Organizatorių nuotr.
Dubfire.<br>Organizatorių nuotr.
Dubfire.<br>Organizatorių nuotr.
Dubfire.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-19 09:25

„Man ir kitiems ilgamečiams šokių muzikos mėgėjams Dubfire kelia tik pačias geriausias emocijas. Didelis malonumas priimti kultinę asmenybę gimtajame mieste ir pildyti jo gimtadienio norus.

Įprastai tokio lygio didžėjų pageidavimų sąrašas būna itin ilgas, tačiau kol kas nakties kaltininkas įpareigojo pasirūpinti tik galinga garso sistema, patogia erdve prie grotuvų ir gera kompanija.

Visa tai išpildysime su kaupu“, – teigė „Lights Out“ renginių organizatorius Donatas Jašmontas, rudenį sudrebinęs Vilniaus naktį pirmuoju ir vieninteliu Baltijos šalyse kitos techno legendos Sven Väth pasirodymu.

Kartu su draugų palyda atvykti planuojantis didžėjus į Kauną grįš po 15 metų petraukos.

Vyresni klubinėtojai taip pat prisimena ir dar kiek anksčiau vykusį „Deep Dish“ dueto vizitą, kuris sukėlė didžiulį ažiotažą ir iki šių dienų išlieka viena labiausiai mitais apipintų naktų lietuviškuose klubinės kultūros metraščiuose.

Beje, būtent už „Deep Dish“ remiksą dainininkės Dido hitui „Thank You“ iraniečių kilmės amerikietis ir pelnė prestižinę „Grammy“ statulėlę.

Vėliau solinę karjerą pradėjęs Dubfire užsitarnavo scenos vizionieriaus statusą. Paniręs į sodraus hauso ir melodingo techno skambesį, jis atsiskleidė kaip lankstus bei puikų skonį turintis muzikantas.

Tokį įvaizdį tik dar labiau sustiprino audiovizualinis šou „HYBRYD“. Neeilinę patirtį lankytojams pasiūlęs atlikėjas kartu su juo surengė net dvejus metus trukusį pasaulinį turą.

Apie nekart įvairiuose šokių muzikos apdovanojimuose nominuotą futuristą susuktas dokumentinis filmas.

Juostoje „Above Ground Level“ gražių žodžių kolegai ir bičiuliui negaili tokios naktinio gyvenimo įžymybės kaip David Guetta, Richie Hawtin ar Pete Tong.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.