Prabangios poilsio oazės atidarymas Druskininkuose domino ir verslininkus

Druskininkuose oficialiai atidarytas apartamentų viešbutis „Dzūkija”, vainikuojantis sveikatingumo ir poilsio kompleksą „Grand SPA Lietuva”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2012, 1:05 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:14 PM

„Šis viešbutis – viso komplekso perlas”, – pasakojo „Grand SPA Lietuva” generalinis direktorius Vladimiras Ščiupakovas. – Keturių žvaigždučių plius apartamentai yra labai gražioje vietoje – ant Nemuno ir Ratnyčėlės santakos šlaito. Pro langus atsiveria nuostabus vaizdas į gamtą, Nemuną, prieplauką, tiltą per Ratnyčėlę. Apartamentai skirti žmonėms, kurie ieško privatumo ir funkcinio komforto: kad būtų patogu privažiuoti, patekti į apartamentus ir jais naudotis.“

Naujajame korpuse yra 16 numerių: nuo vieno miegamojo su svetaine iki dviejų miegamųjų su svetaine ir įstiklinta terasa. Kiekvienas miegamasis turi atskirą vonios kambarį, kiekvienas numeris aprūpintas virtuvės įranga. Atskira erdvė numatyta posėdžiams ar privačioms šventėms.

Druskininkų kurortas patrauklus savo gamtos turtais – pušynais, grynu oru, mineraliniu vandeniu, vandens telkiniais, smėlynais. Šiuos gamtos stebuklus meniniais sprendimais atkartoja viešbučio interjero kūrėjai: baldus, sienų dekorą, aksesuarus jungia spalvos, stilizuotos augalų formos, sienų paviršių užpildantys reljefai, ornamentai, apimantys architektūrines detales (rankenos, turėklai, laiptai). Kiekvienas miegamasis, svetainė ar vonios kambarys yra saviti, originalūs. Interjerui buvo naudotos tik ekologiškos ir prabangios medžiagos.

Nors apartamentuose užtikrintas maksimalus privatumas, klientams pageidaujant teikiamos visos įprastos viešbučio paslaugos. Artimiausi planai – naujovė Druskininkuose: asmeninio „concierge” paslauga, t. y. viešbučio darbuotojas kliento pageidavimu perims visus jo rūpesčius planuojant laisvalaikį, padės išspręsti kilusius buitinius klausimus, prireikus organizuos susitikimus ir kt.

Apartamentiniame viešbutyje įrengta unikali ekologiška šildymo ir vėdinimo sistema lubose: vasarą vėsa nuo lubų krinta pati, nepučiant jokiems ventiliatoriams ir nesusidarant jokioms oro srovėms. Tuo tarpu žiemą nuo lubų pirmiausia sušyla sienos, baldai, kurie savo ruožtu spinduliuoja šilumą į patalpą, šyla ir grindys, todėl temperatūra visuose apartamentuose pasiskirsto vienodai.

Sveikatos ir grožio komplekse po vienu stogu įsikūrę trijų ir keturių žvaigždučių viešbučiai, apartamentinis viešbutis, konferencijų centras, restoranai ir kavinės, baseinų ir pirčių kompleksas, diagnostikos ir odontologijos klinikos, gydykla. Kompleksui taip pat priklauso laisvalaikio klubas „Sūkurys“ su boulingu ir lauko teniso kortais.

Procedūros, kurias siūlo gydyklos, taikomos kiekvienai ligai gydyti: nuo burnos ertmės iki širdies, plaučių, galvos, stuburo, sąnarių, ginekologijos, urologijos, žarnyno ligų. Visoms procedūroms - vonioms, inhaliacijoms, povandeniniams masažams, baseinams ir t. t. - naudojamas tik natūralus, tiesiai iš gręžinio patenkantis mineralinis vanduo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.