Vaikų rojus Latvijoje: Tervetės gamtos parkas

Apsilankiusieji netoli Lietuvos sienos įsikūrusiame Tervetės gamtos parke patenka į magišką pasakų ir gamtos pasaulį. Mažieji parko lankytojai Tervetės parke gali sutikti ne tik nykštukus, bet ir tikrą raganą Kuką, o taip pat pasivažinėti Pasakų traukinuku.

Daugiau nuotraukų (1)

KelioniuManija.lt

Aug 6, 2012, 7:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:27 PM

Bet apie viską nuo pradžių. Tervetės gamtos parkas, užimantis apie 1200 ha teritoriją, suskirstytas į kelias zonas. Nykštukų miške darbuojasi darbštieji nykštukai, o jų mažutėlėse sodybose gali pasisvečiuoti ir vaikai. Nykštukų Mamytė mielai papasakos vaikučiams apie nykštukų gyvenimą, o Nykštukų Tėtis parodys, kaip dirba nykštukai.

Pasakų miške mažųjų lankytojų laukia mediniai pasakų personažai, o taip pat ir... stebuklai. Čia nuo pušies kamieno žvelgia storas voras, ūksmingame pavėsyje kabo milžiniški šikšnosparniai, o miško glūdumoj tikra ragana verda stebuklingą žolelių arbatą.

Miško motinos takas skirtas norintiems pažinti mišką, įvairius gamtos reiškinius, gyvūnus. Čia rengiamos pažintinės programos, kurių metu galima susipažinti su gamtos paslaptimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.