Toli nuo realybės: kuo reklaminės viešbučių nuotraukos skiriasi nuo tikrovės?

Rinkdamiesi viešbutį atostogoms nepasikliaukite jų pačių tinklalapiuose publikuojamomis nuotraukomis, mat tai, ką pamatysite internete, nebūtinai lygiai taip pat atrodys ir realybėje. Kelionių tinklalapis „Oyster“ išsiaiškino, kuo reklaminiuose viešbučių bukletuose publikuojamos nuotraukos skiriasi nuo tikrojo vaizdo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2012, 3:37 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:29 AM

Paaiškėjo, kad daugelis viešbučių visais įmanomais būdais pagražinti juos supančią tikrovę. Juolab, būdų tai padaryti – apstu: vieni viešbučio kambarius fotografuoja tinkamu kampu, kiti paryškina blankias spalvas.

Neretai viešbučiai yra fotografuojami tada, kai juose nėra lankytojų. Tad ir atrodo jie tvarkingiau nei tada, kai baseine pliuškenasi vaikai, o paplūdimio smėlis paslepiamas po šimtais gultų ir skėčių.

Gali skirtis ir pro to paties kambario langą matomas vaizdas. Tad nenustebkite, kad pro langą išvysite ne žydrą dangų, o dangoraižius.

Štai Vašingtone esantis „Hyatt Regency Washington“ sugebėjo Kongreso rūmų pastatą „pastatyti“ arčiau savo durų. Tiesa, tik virtualioje erdvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.