Sužadėtinio gimtinėje viešėjusi E. Anusauskaitė stebino jo tėvus drąsa, balandėliais ir sutartinėmis

Dainininkė Evelina Anusauskaitė (22 m.) prieš savaitę grįžo iš kelionės po Jungtines Amerikos Valstijas. Tačiau ši išvyka už Atlanto buvo kiek kitokia nei ankstesnės jos viešnagės „svajonių šalyje“: Evelina svečiavosi Montanoje, kurioje artimiau susipažino su sužadėtinio Adamo Youngo (30 m.) tėvais, seneliais ir vaikystės draugais.

Evelina ir Adamas „Glacier National Park“ - ledyno nacionaliniame parke.<br>Asmeninis archyvas
Evelina ir Adamas „Glacier National Park“ - ledyno nacionaliniame parke.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 25, 2012, 7:41 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:04 PM

Nors E. Anusauskaitė mylimojo tėvus pažinojo jau anksčiau, A. Youngo gimtinėje ir jo tėvų namuose Montanoje lankėsi pirmą kartą. „Šios kelionės į JAV pagrindinis tikslas ir buvo aplankyti Adamo šeimą ir susipažinti su jo gimtosiomis apylinkėmis. Kadangi sužinojome, jog Adamo močiutė sunegalavo, nusprendėme nieko nedelsti ir vykti į Montaną“, - portalui lrytas.lt pasakojo atlikėja.

Lietuviui ir amerikiečiui šeima – svarbiausias ir brangiausias dalykas. Adamas per kiekvienas Kalėdas grįžta į Montaną ir didžiąsias žiemos šventes sutinka su artimaisiais. Vasaros atostogas taip pat leidžia ten. „O šį kartą jis grįžo jau su būsima marčia. Šiek tiek jaudinausi ir nekantriai laukiau susitikimo“, - šypsojosi Evelina.

A. Youngo tėvai – išsiskyrę, todėl Evelina viešėjo tiek jo tėčio, tiek mamos namuose. „Ypač susibičiuliavome su Adamo tėčiu. Jis gyvena ant didžiausio Montanoje ežero kranto. Išdrįsau išsimaudyti šaltame ežero vandenyje, nors niekas netikėjo, kad taip padarysiu. Sakiau jiems: „Aš juk lietuvė, man visai nebaisus šaltis!“ Po maudynių Adamo tėtis mane įtraukė į ypatingų žmonių sąrašą“, - juokėsi E. Anusauskaitė.

Svečiuose Evelina išbandė vandens motociklą, su juo nuplaukė į šalia esančias salas, plaukiojo kateriu ir pramoko šaudyti – Adamo tėtis yra profesionalus medžiotojas.

„Vienu šūviu pataikiau tiesiai į centrą. Adamo tėtis pajuokavo, kad šiam su manimi saugu gyventi“, - šypsojosi dainininkė.

Sužadėtinio mama su vyru Marku įsikūrę kalnuose. Jis – puikus kulinaras, todėl viešnią gardžiais valgiais lepino kelis kartus per dieną.

„Markas dirba advokatu ir man yra padėjęs tvarkyti konkurso „Avon Voices“ reikalus. Paradoksalu, tačiau internetu ir telefonu su juo esu bendravusi žymiai daugiau negu su Adamo tėvais. Buvo malonu pamatyti žmogų, kuris man daug padėjo. Visa mylimojo šeima yra nuostabi. Jie – labai šilti, nuoširdūs ir rūpestingi žmonės. Aš tai labai vertinu“, - kalbėjo E. Anusauskaitė.

Kelis kartus Lietuvoje viešėjęs amerikietis apie mūsų šalį žino daug istorinių faktų. Su jais supažindino ir savo artimuosius. Nepaisant to, Evelina kiekvieną dieną sulaukdavo klausimų apie gimtinę.

„Daugeliui kitataučių smalsu sužinoti, kas ta Lietuva. Mūsų šalis maža, tačiau turi daug savitumo. Adamo tėčiui gaminau šaltieną ir balandėlius, nors tai ir nėra tradiciniai mūsų šalies valgiai, tačiau jie tokių nebuvo regėję. Sužadėtinio mamai dainavau sutartinę. Naudodama telefoną! Kitaip negalėjau parodyti dviejų balsų, skambančių vienu metu. Įrašiau vieną dainos partiją į mobilųjį telefoną, o kitą sudainavau pati“, - juokėsi E. Anusauskaitė.

Montanos klimatas panašus į Lietuvos. Būtent todėl Evelina ten jautėsi kaip namuose. Dienas leisdavo keliaudama po apylinkes, daug laiko skyrė vandens pramogoms.

Didžiausią įspūdį lietuvei paliko Bizonų parkas, kuriame laksto šimtai laisvai besiganančių bizonų šeimų, elnių, stirnų, ir „Glacier National Park“ - ledyno nacionalinis parkas, kuriame apstu skirtingo aukščio paslėptų ežerų kalnuose.

Dešimt dienų Montanoje Evelinai pralėkė kaip akimirka. Į Lietuvą grįžusi dainininkė labiausiai buvo pasiilgusi savo šeimos: mamos, tėčio ir dviejų brolių. Dainininkei buvo labai smalsu pamatyti mamą Jurgitą Anusauskienę, kuri šiuo metu dalyvauja televizijos projekte „Kviečiu šokti“, todėl tiesiu taikymu vyko į tiesioginės laidos eterio filmavimą.

Paklausta apie artimiausius planus, E. Anusauskaitė tikino, kad jų yra labai daug. Netrukus ji vėl ketina grįžti į JAV: ten jos lauks ne tik mylimasis ir malonūs vestuvių rūpesčiai, bet ir darbas įrašų studijoje. „Jeigu šie darbai nusikels, po kelių savaičių pasirodysiu miuzikle „Velnio nuotaka“ ir kituose įvairiuose projektuose ar laidose. Veiklos tikrai nestinga, tik spėk suktis“, - sakė Evelina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth