Viešbučių nuotraukos internete: kodėl nereikėtų pasitikėti?

Viešbučių vadovai ne visuomet linkę rodyti realybę, kai tenka skelbti viešbučio pastato arba aplinkos nuotraukas internete. Profesionalūs apžvalgininkai iš viešbučių apžvalgų portalo „Oyster“ aplankė įvairias poilsines nuo Barbadoso iki Bostono ir jų darytos nuotraukos, deja, ne visai sutapo su tuo, ką galima pamatyti internete, rašo businessinsider.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2013, 6:26 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:35 PM

Šis naujausių nuotraukų-apgavikių rinkinys yra tarsi įspėjimas visiems, besiruošiantiems vykti atostogauti į viešbučius, kuriuos matė tik reklaminėse nuotraukose. Kai kurie nuotraukų pagražinimai tokie akivaizdūs, jog sunku patikėti, kad matomas tas pats pastatas.

Štai viešbučio „Sugar Cane Club“ Barbadose reklaminė nuotrauka vaizduoja baseine šampanu besimėgaujančią porą, o fone matosi gultai bei augalų įvairovė. Realybėje tai tėra mažytis negilus baseinėlis. Nuotraukose taip pat galima pamatyti, kaip puikiai atrodo kartu su interjero dizaineriais parengtos viešbučių kambarių nuotraukos, kaip kompiuteriu pakoreguojamas vaizdas už kambario lango, itin daug turistų priimantis viešbutis vaizduodamas kaip ramybės oazė. Nemalonu žiūrėti ir į tikrąsias viešbučių restoranų nuotraukas, demaskuojančias nešvarą bei maisto pasirinkimo skurdumą, taip pat kompiuterinėmis programomis panaikintus statybų kranus arba net ištisus pastatus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.