Išsiskyrusi su atlikėju Soliariu gražuolė E. Štandtaitė džiaugsmą atrado Kanaruose

Geriausia ilsėtis artimųjų draugijoje. Būtent taip mano modelis ir konkurso „Mis Lietuva 2012“ antroji vicemis Eglė Štandtaitė (23 m.). Pavargusi nuo lietuviškos žiemos speigų ir nuo asmeninio gyvenimo dramų mergina pabėgo į Kanarų salas. Tačiau ne viena. Kartu su ja keliavo jos brangiausias žmogus – mama Jolanta.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 31, 2013, 7:48 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:00 PM

Užmiršti išsiskyrimą su ilgamečiu širdies draugu Algimantu Minalga-Soliariu grožio konkursų dalyvei nebuvo itin sunku. Mergina patikino, kad pasirinkimas gyvenimo nesusieti kartu – jiems abiems tik į naudą. Beveik penkerius metus meilę vienas kitam prisiekinėjusi pora ir nutraukusi artimus santykius purvais nesidrabsto. Eglė su buvusiu mylimuoju sutaria gražiai.

Neseniai dvidešimt trečiąjį gimtadienį atšventusi mergina žino būdą, kuris geriausiai padeda atitolti nuo kasdienių darbų ir nuolat galvoje besisukančių tų pačių minčių. „Atostogos!“ – nusijuokė E. Štandtaitė.

Ilgai negalvojusi, kur skristi, Eglė su mama ir artimų draugų pora susikrovė lagaminus ir išvyko į Kanarų salas. Lietuviai ilsėjosi antroje pagal dydį Kanarų salyno Fuerteventuros saloje. Į šią Ispanijai priklausančią salą, esančią Atlanto vandenyne, E. Štandtaitė skrido per Vokietiją, todėl parą praleido Brėmene. Keliautojai iš Lietuvos apžiūrėjo ir šį miestą. Eglei labiausiai įsiminė Šv. Petro katedra ir keli kiti istoriniai objektai.

„Kanaruose viešėjau ne pirmą kartą. Anksčiau esu poilsiavusi Tenerifėje, todėl šį kartą pasirinkome Fuerteventuros salą. Vis dėlto laikas, praleistas gražioje saloje, man smagiausios ne dėl matytų vaizdų, o todėl, kad joje ilsėjausi su mylima mama. Puikiai atsipalaidavau, dabar galiu lengvai grįžti į darbų sūkurį modelių agentūroje „Fix Models“, kuriai priklausau“, – kalbėjo universitete teisę ir valdymą studijuojanti E. Štandtaitė.

Poilsiaudama Eglė stengiasi pasyvų poilsį suderinti su aktyviu. Ir šis kartas buvo ne išimtis. Mergina ne tik tingiai gulėjo paplūdimyje kaitindamasi saulėje, bet ir apvažiavo dalį salos.

Labiausiai lietuvius sužavėjo serpantinai ir nuo jų atsiveriantys pasakiški vaizdai. „Iš kelionių stengiuosi parsivežti kuo daugiau įspūdžių ir emocijų, todėl poilsiaudama niekada neapsiriboju tik paplūdimio malonumais. Fuerteventuroje negalėjau nesižavėti kalnais. Man jie paliko neišdildomą įspūdį. Kaip, beje, ir zoologijos sodas“, – pasakojo E. Štandtaitė.

Mergina sakė, kad keliaudama būtinai paragauja ir vietinės virtuvės patiekalų. Kanaruose manekenė neatsispyrė jūrų gėrybėms ir ožkos sūriui.

„Kam skiriate daugiausia dėmesio išsirinkus atostogų vietą?“ – portalas lrytas.lt pasiteiravo E. Štandtaitės.

Eglė patikino, kad bene didžiausias dėmesys skiriamas viešbučio vietai. Gyvenamieji apartamentai neturi būti per daug nutolę nuo vandens telkinio ar miesto centro: „Tačiau svarbiausia yra žmonės, su kuriais ilsiuosi. Gera kompanija atperka visus kelionės trūkumus.“ 

Modelio darbas žavus ne tik tuo, kad po ilgų valandų prieš fotoobjektyvą gali grožėtis profesionalių fotografų darytomis nuotraukomis, bet ir todėl, kad keliaudamos manekenės pamato daug svečių šalių. Nemažai jų aplankė ir Eglė. Egzotiškų ir lietuvių kultūrai tolimų šalių – taip pat. Mergina ne kartą viešėjo tautiečių pastaruoju metu vis dažniau atrandamoje Pietų Korėjoje.

„Dažniausiai lankausi Turkijoje ir Anglijoje. Pietų Korėjoje irgi buvau ne kartą. Jeigu reiktų įvardinti kraštą, kuriame jaučiausi kaip rojuje, tai neabejotinai būtų Sardinijos sala. Negaliu pamiršti Viduržemio jūros žydrumo, laukinio salos gamtovaizdžio ir vietinių gyventojų svetingumo...“, – prisiminimais dalinosi E. Štandtaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.