Iš Prancūzijos grįžusi I. Ambrazaitė: „Paryžius – tikras meilės miestas“

Populiarios merginų grupės „Pinup Girls“ atlikėja Ieva Ambrazaitė vis dar gyvena gražiausiais prisiminimais apie puikiai praleistą laiką Prancūzijoje. Ten mergina lankėsi drauge su savo sužadėtiniu Rolandu Mackevičiumi ir kartu mėgavosi bent kelių dienų poilsiu.

Kelionės akimirka.<br>Asmeninis archyvas
Kelionės akimirka.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:37 AM

„Įsitikinome, kad Paryžius išties yra tikras meilės miestas“, - sako Ieva Ambrazaitė. Atlikėja pasakoja, kad tai ne pirmas kartas, kai jiems tenka lankytis meilės mieste, tačiau tikina, kad pora grįžo su didžiuliu naujų įspūdžių ir teigiamų emocijų bagažu: „Atrodo, kiekvieną kartą, kai ten tenka lankytis, įsimyliu Paryžių vis labiau ir labiau.“ „Pinup Girls“ dainininkė prisipažįsta, kad šios kelionės laukė net kelis mėnesius ir kruopščiai ją planavo, tad į Paryžių atvyko jau su iš anksto sudaryta mini programėle, ką nori ir turi aplankyti, pamatyti.

„Paryžiuje buvome keturias dienas, vaikščiojome, turbūt, nuo aušros iki sutemų, norėjosi aplankyti kiekvieną gatvelę, pamatyti kuo daugiau, išsivežti kuo daugiau įspūdžių. Taip ir padarėme. Aplankėme visas žymiausias vieteles, bažnyčias, turgus, buvome pasakų šaly - „Disneilende“. Ten - stebuklinga vieta, suteikianti begalę džiaugsmo tiek vaikams, tiek suaugusiesiems. Su Rolandu visada buvome išsišiepę ir vis stebėjomės, kaip kiekvienas „Disneilendo“ centimetras yra pasakiškas, kiekvienas darbuotojas turi savo vaidmenį ir yra tam tikras personažas“, - dar neišblėsusiais įspūdžiais dalijasi Ieva.

Kaip ir pridera darniai porai, ant įsimylėjėlių tilto jie pakabino savo spynelę ir raktą išmetė į Senos upę. Ieva šypsosi ir romantiškai nusijuokia: „Ieškodami vietos, kur ją pakabinti, įsitikinome, kad Paryžius – nuostabus. Su tiek užrakintų meilių ant šio tilto, jausmų prisipažinimų ir priesaikų vienas kitam.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.