Kur geriausiai atostogauti pagal Zodiako ženklus?

Vasara – puikus metas pasikrauti pozityvia energija. Jau dabar daug kas planuoja savo atostogas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:13 PM

„Svarbu nepadaryti klaidos pasirenkant atostogoms tinkamiausią vietą ir laiką. Tada kelionė bus nepamirštama. Tačiau kiekvienam Zodiako ženklui rekomenduojamos savos poilsiavimo vietos“, - teigė astrologė Eleonora Ginsburg.

Avinas

Birželį Avino ženklo žmonėms geriausiai atostogauti šalyse, kur žmonės lengvai ir su malonumu bendrauja. Pavyzdžiui, JAV arba Kanadoje.

„Jums labai tinka poilsiauti Majamio paplūdimiuose, amžinai šventiškame Los Andžele. Taip pat puiki vieta atostogoms – Sočis, Gelendžiko kurortas. Poilsis tose vietose ypač padeda atstatyti jėgas vyresnio amžiaus Avino ženklo žmonėms“, - teigė astrologė.

Europietiškos kultūros mėgėjai labiausiai pailsės, jei atostogaus prie Egėjo jūros salų. Nuo liepos geriausia atostogų kryptis Avino ženklo atstovams – Indija, o rugpjūčio mėnesį patartina vykti į Stokholmą. Vis dėlto jiems geriausias atostogų metas – rugsėjo mėnuo“, - rašo oracle-today.ru.

Jautis

Šiais metais Jaučio Zodiako ženklo žmonėms jūra reikalinga labiau nei bet kada anksčiau. Tačiau geriausiai ilsėtis Europos miestų paplūdimiuose.

Bene idealiausiai tinka britų Liverpulis ir Duvras. Be to, Jaučio ženklo žmonės turėtų gerai jaustis ir škotiškame Glazge.

Ne mažiau svetingi bus ir ispanų kurortai. Neblogai pailsėti ir atgauti jėgas pavyks nukeliavus ne tik į Arabų Emyratus, bet ir Krymą. Kiekvienas šio ženklo atstovas gali išsirinkti atostogų vietą pagal savo finansines galimybes.

Jaučiams būtų viskas įdomu: ir piramidės, ir Viktorijos epochos peizažai, sužavėtų ir Jalta. Tačiau šiemet geriau atsisakyti kelionių į JAV ir Turkiją.

„Jei norite, kad viskas praeitų sklandžiai, neplanuokite atostogų anksčiau, kaip liepos mėnesį“, - patarė astrologė.

Dvyniai

„Jums atviri visi arba beveik visi keliai. Jūsų laukia ir Vokietijoje, ir Italijoje, ir Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje. Gerai praleis atostogas tie Dvyniai, kurie ilsėtis važiuos kartu su draugais. Tačiau patariu pirmenybę teikti seniems, nedideliems miesteliams, kuriuose yra pilių ir tvirtovių, primenančių senus laikus ir kovas“, - siūlė E. Ginsburg.

Anot jos, Dvyniams nebūtina leistis į labai tolimas keliones ar egzotiškas šalis, nes šią vasarą atgaivą jie atras būtent Europos miestuose.

„Jei norisi tiesiog pagulėti paplūdimyje, tiks ir Turkija, nes ten patirsite aibę malonumų. Nerekomenduoju šiais metais vykti į Artimųjų Rytų kurortus ir Norvegiją. Geriausias laikas kelionėms – rugpjūtis“, - pridūrė astrologė.

Vėžys

Šio ženklo žmonės paprastai gerai jaučiasi tose vietose, kurias iš visų pusių supa vanduo. Todėl geriausias pasirinkimas – kelionė į salas, nesvarbu, artimas ar tolimas, - Kiprą, Jamaiką, Indoneziją, Tailandą, Havajus. Visur jie turėtų jaustis gerai ir patogiai, tarsi savo namuose.

„Vėžio ženklo žmonės taip pat labai gerai pailsėtų, jei leistųsi į kelionę kruiziniu laivu, kad ir Volgos upe. Nes čia jie patirtų ne mažiau įspūdžių nei egzotiškuose kurortuose. Beje, tie Vėžiai, kuriems būdingas avantiūrizmas ir adrenalino troškulys, gali drąsiai traukti į Čiukotką! O ką? Negi nepravartu būtų susipažinti su šio šiaurės krašto tautų tradicijomis ir buitimi? Taip pat Vėžiams tinka ir Bulgarijos bei Tuniso kurortai“, - tvirtino astrologė.

Idealiausias atostogų metas Vėžio ženklo žmonėms – birželis ir rugsėjis.

Liūtas

Birželio ir liepos pradžioje šio ženklo atstovams geriausi kelionių maršrutai - JAV (ypač Niujorkas ir Kalifornija), taip pat Graikija ir Egiptas.

Europoje labiausiai tinka ilsėtis Belgijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje.

Antroje liepos pusėje ir rugpjūčio pradžioje patartina jėgų ir energijos pasisemti Olandijoje arba Indijoje.

„O rugsėjį vertėtų nuvykti į Italiją, kur būtinai reikia apsilankyti Romoje ir Sicilijoje. Ten Liūtas pajaus visišką savo būties harmoniją. Tačiau tinkamiausias atostogų metas – rugpjūtis ir rugsėjo mėnesiai“, - aiškino E. Ginsburg.

Mergelė

Jei šio ženklo atstovai atostogaus birželį, tai gerai jausis apsilankę Stokholme, Amsterdame, Genujoje.

„Tačiau, jei traukia egzotiškos vietos, rinkitės šventas Indijos ar Bangladešo vietas. Liepos mėnesį sėkmingos kelionės jūsų laukia Izraelyje ir Barselonoje. Neblogai pailsėsite ir Prahoje, Vienoje. O Rusijoje šio ženklo atstovams labiausiai tinka Baikalas ir Kislavodskas. Jei pavyktų pasiekti Peru, ten jūsų laukia stulbinantis ir nepakartojamas poilsis!“ - patikino atostogų maršrutų sudarytoja.

Anot astrologės, rugpjūčio mėnesį Mergelėms patartina pailsėti Vokietijoje, Baltijos šalių kurortuose – Palangoje arba Jūrmaloje, taip pat Danijoje.

Rugsėjį Mergelės ženklo atstovams atviri visi keliai į Artimuosius Rytus. Tačiau reikėtų vengti kelionių į JAV ir Graikiją.

Geriausiai šio ženklo atstovai pailsėtų rugsėjo viduryje ir pabaigoje.

Svarstyklės

Birželio ir liepos mėnesiais Svarstyklių ženklo žmonėms bene labiausiai tinka kelionė į Nyderlandus arba Portugaliją.

Taip pat šio Zodiako ženklo atstovai gerai jaustųsi, jei atsidurtų kuriame nors salų kurorte, ypač Maltoje. Nors ne blogiau jie pailsėtų ir Mauricijuje arba Tailande.

Neišdildomų įspūdžių Svarstyklės patirtų, jei rugpjūtį sugalvotų aplankyti senąją Europą, ypač Paryžių ir Vieną. Šventiškai pasipuošęs Madridas ar niekada nemiegantis Miunchenas taip pat pasitiktų plačiai išskėstomis rankomis.

„Beje, šalies patriotams rekomenduoju šią vasarą praleisti savo tėvynėje. Nors jie turėtų gerai jaustis ir Skandinavijos šalyse. O iš karšto klimato šalių šio ženklo žmonėms labiausiai tinka Brazilija ir Indija. Geriausias kelionių metas – rugpjūtis ir rugsėjis“, - teigė astrologė.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo atstovai gali drąsiai pakeisti savo įprastų kelionių planus, t. y., leisti laiką ne prie vandens, o kopti į kalnus.

„Patikėkite, jums bus tik į naudą, kadangi aktyvus poilsiavimas ir fizinis krūvis padės jums greičiau atsikratyti per metus sukauptos nervinės įtampos ir nuovargio. Pravartu būtų pasivaikščioti po Šveicarijos Alpių pievas ar pasėdėti Himalajų kalnų papėdėje, nuvykti į Kaukazą ar aplankyti Nepalą. O jei leidžia finansinės galimybės, rinkitės Peru: majų tėvynėje jūs patirsite nepamirštamų įspūdžių“, - patikino E. Ginsburg.

Tie Skorpionai, kurie turi vasarnamius, nė kiek neprašautų pro šalį, jei praleistų atostogas ir užmiesčio sodybose ar kaimo vietovėse.

Skorpionams reikėtų vengti Indijos ir Vietnamo. O geriausias atostogų metas – rugsėjo mėnuo.

Šaulys

Vasaros pradžioje šio Zodiako ženklo žmonės turėtų puikiai atsipūsti ir atgauti jėgas, jei leistųsi į Graikiją, Kroatiją, Juodkalniją. O jei atostogautų vasaros pabaigoje, jiems patartina nepraleisti progos pailsėti kuriame nors Baltijos šalių kurorte arba Švedijoje.

„Rugsėjį tinkamiausios šalys jums - Izraelis arba Jordanija, kur rekomenduočiau pasisemti jėgų iš Negyvosios jūros klodų. Taip pat ne blogiau jaustumėtės, jei atostogautumėte Tunise ar Maroke, kadangi būtent ten atrastumėte sau labai įdomių ir daug neregėtų dalykų! Užtat europietiško peizažo mėgėjams siūlyčiau keliauti į Vokietiją, Lenkiją, Šiaurės Italiją. Tačiau venkite kelionių maršrutų į kalnuotas Indijos, Nepalo vietas. Geriausias atostogų metas – birželio mėnuo“, - prognozavo E. Ginsburg.

Ožiaragis

Birželio ir liepos mėnesiais šio Zodiako ženklo atstovams idealiausios atostogų vietos – Stokholmas, Amsterdamas, Venecija.

„Liepą patarčiau pirkti kruizą laivu po Viduržiemio jūrą, nes išvysite neapsakomą grožį. Taip pat Ožiaragiams vertėtų aplankyti ir Genują, tačiau vėliau – rugpjūtį. Pasistenkite būti arčiau vandens, tai suteiks jums galimybę pajusti visišką sielos harmoniją ir bus naudinga sveikatai. Tačiau karšto klimato šalys – ne jums“, - įspėjo astrologė.

Anot E. Ginsburg, Ožiaragiams 2013 metų vasarą nereikėtų lankytis Egipte, Gajanoje ar salų kurortuose.

„Atgausite jėgas ir pasikrausite energijos, jei vasarą praleisite savo vasarnamyje ar sodyboje. Jei atostogautumėte rugpjūčio antroje pusėje ar rugsėjį, vertėtų pagalvoti apie Alpes. O jei traukia labai tolimos šalys, skriskite į Australiją. Nors jums geriausias kelionių metas – liepa“, - teigė astrologė.

Vandenis

„Šiais metais geriausi pojūčiai ir ryškiausi įspūdžiai jūsų lauks, jei apsilankysite Škotijoje, Italijoje ar Olandijoje. Jūros kurortų mėgėjams patariu rinktis Prancūziją ar Kroatiją. Liepą, jei panorėsite pasisemti kultūrinių įspūdžių, keliaukite į Čekiją. Gurmanams ir kulinarinių ypatumų mėgėjams reikėtų vykti į Vokietiją arba į Siciliją. Rudens pradžioje puikiausia atostogų vieta Vandeniams – Danija ir JAV. Taip pat patariu 2013 metais aplankyti Baltijos šalis arba Kareliją. Vyresnio amžiaus Vandeniams turėtų būti maloni kelionė ir į senovės Kišą. Tuo tarpu jauniems ir optimistiškiems Vandeniams patariu keliauti į Braziliją. Tik ne birželį! Geriausias atostogų metas – rugpjūčio pabaiga ir rugsėjis“, - sakė E. Ginsburg.

Žuvys

„Šio ženklo žmonėms patarčiau poilsiauti vasaros pradžioje. Idealiausia vieta – Šveicarija, bet tinka ir Norvegija arba Nepalas. Jei jau suplanavote atostogas birželį, galima pasukti labiau šiaurine kryptimi. Tiems, kurie įpratę atostogauti neaprėpiamose platybėse, rekomenduoju Sajanų kalnus arba Uralo sanatorijas. Jei nenorite šią vasarą toli vykti, puikiai pailsėsite ir savo vasarnamyje ar sodyboje. Mėgstantiems paplūdimius, rekomenduoju Tunisą – tai ideali vieta mėgstantiems kaitintis saulėje“, - tvirtino astrologė.

Anot E. Ginsburg, Žuvims geriau ilsėtis ne liepą ir rugpjūtį, o palaukti iki rugsėjo. Visą 2013 metų vasarą reikėtų vengti Japonijos ir Maltos, kur tikėtinos stichinės nelaimės.

Kelionės lėktuvu visiems Zodiako ženklams

Sėkmingos skrydžių dienos:

Birželis: 10, 14, 15

Liepa: 24

Rugpjūtis: 14, 26, 30

Rugsėjis: 3, 6, 8, 18, 23, 25, 29

Nepalankios dienos skrydžiams:

Birželis: 6, 8, 12, 13, 27, 28

Liepa: 1, 2, 3, 4, 7, 14, 21

Rugpjūtis: 1, 2, 4, 6, 12, 16, 17, 18, 24, 25

Rugsėjis: 4, 10, 11, 12, 13, 17, 20

Galimai pavojingos skrydžių dienos:

Birželis: 7, 17, 23

Liepa: 12, 13, 15, 17, 18, 23

Rugpjūtis: 13, 21

Rugsėjis: 14, 15 ,16

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.