„Bitėlando“ kostiumams sukurti – beveik 6 tūkst. valandų darbo

Liepos 6 d. Juodkrantėje vyksiančiai „Bitėlando“ šventei kostiumus ir grimą kurs stilistas Kęstutis Rimdžius. Kartu su komanda jis žada skirti beveik 6 tūkst. darbo valandų per kurias sukurs daugiau nei 50 skirtingų kostiumų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:19 PM

„Žiūrovai liks nustebinti. Detalių kol kas atskleisti negaliu, bet šiemet pasirinkta renginio tema – „Ilgai ir laimingai“ – man suteikia plačią kūrybos amplitudę. Juk pasaka nebūtinai yra barokinės suknelės ir milžiniški perukai – į viską žvelgiame moderniai ir kitaip. Bus labai įdomu“, – tvirtina K. Rimdžius.

Meistras prisipažįsta, kad renginio tema jam pasirodė artima asmeniškai. „Visi scenoje pasirodysiantys pasakų herojai yra susiję su įvairiais mano gyvenimo tarpsniais. Eskizuodamas kostiumus kartais grįždavau į tuos laikus, kai jaučiausi vaikas, kai galėjau kurti ir daryti kitaip“, – atsiveria K. Rimdžius.

Tai jau ne pirma „Bitėlando“ šventė, kurios scenoje pasirodys K. Rimdžiaus sukurti kostiumai. Anksčiau jis aprengė Anželikos Cholinos trupę, kuri pristatė specialiai šiai šventei sukurtą pasirodymą.

Pradėjus svečių į renginį registraciją, vos per dvi savaites norą dalyvauti pareiškė virš 9 tūkst. svečių. Iš jų daugiau nei 2 tūkst. svečių užsiregistravo socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje. Jame kas savaitę bendrovė išdalina po 1 tūkst. pakvietimų. Kiekvienas pakvietimas yra skirtas keturiems asmenims.

Šiemet šventės svečiai išvys lietuviškai dainuojančius „Fools Garden“ ir pasakos herojais virtusius atlikėjus iš Lietuvos. Teatralizuoto pasirodymo metu scenoje pasirodys garsūs Lietuvos dainininkai: Mantas Jankavičius, Ruslanas Kirilkinas, Ieva Narkutė, Rytis Cicinas, Karina Krysko, Lina Rastokaitė ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.