„Exit“ vasaros rezidencijos planas: 10 savaitgalių Palangoje su klubinės muzikos žvaigždėmis

Šią vasarą jau šeštajam sezonui į Palangą sugrįžtanti klubo „Exit“ vasaros rezidencija iš viso šoks 10 savaitgalių. Klubo renginių kalendoriuje užfiksuota 12 užsienio didžėjų vardų, pirmasis jų scenoje skambės jau po kelių dienų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-19 12:34, atnaujinta 2018-03-05 09:18

Penktadienį šaltų oro patrankų šūviais klubą atidarys Ignas ir Doari. Šeštadienį galingiausias pajūrio garso sistemas įjungs Sonny Whartonas iš Didžiosios Britanijos, vadinamas klubinės scenos ateities herojumi.

„Šiemet laukia stipriausias „Exit“ vasaros rezidencijos sezonas. Pirmąją vasaros pusę skirsime pažinčiai su atlikėjais, kurie dar neturėjo progos pasirodyti Lietuvoje. Antroji sezono dalis prabėgs su puikiai pažįstamais klubiniais vardais“, – pasakojo „Exit“ programos vadovas Ignas Vanagas.

Jau birželio 29 dieną klubo sienas drebins pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis didžėjų duetas CLMD. Iš Norvegijos kilę Carlas Louisas ir Martinas Denielle šiuo metu reziduoja Niujorke – yra aktyvūs Amerikos klubinės scenos dalyviai.

Liepos mėnesį „Exit“ vasaros rezidenciją iki raudonumo įkaitins pietiečiai. Visų pirma šokių aikštelė sulauks Italijos hauso scenos pažibos Manuelio De La Mare.

Paskui jį seks gilaus skambesio mago iš Meksikos Betoko pasirodymas. Tarp įdomiausių liepos renginių skaičiuojama ir naktis su Italijos didžėjų dvejetu „Supernova“. Liepos mėnesį užbaigs Lietuvoje visada laukiamas Omid 16B iš Didžiosios Britanijos.

Rugpjūtis Palangoje pasižymės tradiciškai aukšta temperatūra ne tik pliaže, bet ir šokių aikštelėje. „Exit“ vasaros rezidencija sveikins ispaną Davidą Tortą, šiemet spėjusį užkurti tikrą klubinę pirtį Vilniuje.

Svečių sąraše puikuojasi ir Senderis iš Ukrainos, kuriam Lietuvos publika – taip pat jau pažįstama. Tarsi į antruosius namus į Lietuvos pajųrį sugrįš ir senas klubo draugas King Unique iš Didžiosios Britanijos.

Pačia skaniausia uoga ant vasariško „Exit“ pyrago pretenduoja tapti Dubfire iš JAV pasirodymas. Tamsiajai kultinio dueto „Deep Dish“ pusei giliais techno garsais patikėta uždaryti šeštąjį „Exit“ vasaros rezidencijos sezoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.