Kaunietės paplūdimiui renkasi ne bikinius, o apatinį trikotažą

Bene mėgstamiausia Kauno gyventojų poilsio ir maudymosi vietų – tarp Raudondvario plento ir Nemuno įsikūręs Lampėdžių karjeras. Šalia jo esantis paplūdimys trečiadienį buvo pilnas žmonių. Vieni jų maudėsi vandenyje, o kiti - saulės voniose.

Užklupusi kaitra nuginė kauniečius į Lampėdžių paplūdimį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Užklupusi kaitra nuginė kauniečius į Lampėdžių paplūdimį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 5:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:49 AM

Maudymosi kostiumėliais pasipuošusios kaunietės demonstravo įdegusius kūnus. Tiesa, ne visos merginos vilkėjo bikinius. Drąsesnės po paplūdimį vaikščiojo vilkėdamos kasdienį apatinį trikotažą.

Tik vienas kitas kaunietis paplūdimyje pasitiesė rankšluostį atsigulti. Dauguma mieliau rinkosi šiemet atsiradusius gultus. Vieno jų kaina visai dienai - 7 litai.

Iki šiol gultai buvo nepopuliarūs ir juos ištiesdavo eilėmis nebent savaitgaliais. Paprastomis dienomis paplūdimyje stūksodavo vienas ant kito sukrautos jų krūvos, o patogiu deginimusi mėgaudavosi vienetai.

Ir praėjusią savaitę kauniečiai dar vangiai traukė į Lampėdžių paplūdimį. Ant gultų ar smėliuko buvo įsitaisęs vos vienas kitas poilsiautojas.

Lampėdžio ežeras traukia kauniečius siūlomų pramogų gausa - čia galima paplaukioti vandens dviračiais, baidarėmis, valtimis, burlentėmis, jachtomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.