5 patarimai, padėsiantys atsikratyti nepatrauklių įdegio linijų

Besidegindami saulėje galite įgauti ne tik kasdieninę vitamino D dozę, bet ir keistai ant kūno atrodančias įdegio linijas. Priklausomai nuo jūsų maudymosi kostiumėlio, įdegio linijos gali atrodyti ne itin dailiai dėvint kasdienę aprangą ar vakarinius drabužius. Tam, kad atsikratytumėte nepageidaujamų įdegio linijų, galite panaudoti savaiminio įdegio losjoną, kuris suvienodins kūno spalvą. O kitą kart besidegindami saulėje naudokite apsauginį kremą nuo saulės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2014, 7:35 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:28 AM

Pirmas žingsnis

Grožio naujienų portalas „Tres Sugar“ pataria visų pirma odą nušviesti, o tik po to ištepti ją savaiminio įdegio kremu. Odos šveitimas pašalina negyvas odos ląsteles, kurios yra patamsėjusios, taigi jūsų odos tonas taps vienodesnis. Šveitiklį galite įsigyti parduotuvėje ar pasidaryti patys: sumaišykite puodelį rudojo cukraus su arbatiniu šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir gautą mišinį įtrinkite į savo odą.

Antras žingsnis

Savaiminio įdegio kremą įtrinkite į šviesesnius odos lopinėlius palei įdegio liniją. Dažniausiai nepageidaujamo įdegio linijos yra aplink kaklą ir pečius, todėl jos neatrodo gražiai vilkint suknelę be petnešėlių. Įtrindami savaiminio įdegio kremą palaukite kol jis išdžius, oda turėtų patamsėti jau po dešimt minučių.

Trečias žingsnis

Jei pastebite šiokį tokį skirtumą tarp vietų kur įdėgėte natūraliai ir kur buvo temptas savaiminio įdegio kremas, tuomet panaudokite purškiamą įdegio emulsiją. Tokia priemonė suvienodina odos atspalvių skirtumus.

Ketvirtas žingsnis

„Jei pastebėjote savaiminio įdegio kremo paliktus ruoželius, juos galite pašalinti naudodami jautriai odai skirtą depiliacinį kremą“, –„Glamour“ žurnalui pasakojo profesionalus visažistas Scott Barnes'as. Šis kremas iškart pašalins nenatūraliai ant odos atrodančius savaiminio įdegio ruoželius. Užtepę depiliacinį kremą ant odos luktelėkite 2-3 minutes, po to jį nuplaukite.

Jei po ranka neturite šio kremo, galite panaudoti vatos gumulėlį suvilgytą citrinų sultyse. Citrinų sultys veikia kaip natūralus baliklis, taigi lengvai galite pašalinti nenatūraliai atrodančius ruoželius.

Penktas žingsnis

Kitą kartą besiruošdami saulės vonioms nepamirškite apsauginio kremo nuo saulės. Prisiminkite, jog sveikai atrodantis įdegis yra apsauginė jūsų kūno reakciją į saulės spindulius. Pasak portalo „kidshealth.org“, oda patamsėja, tam kad jus apsaugotų, tačiau ultravioletiniai spinduliai vistiek gali sužaloti ją. Jei norite įgauti dailų kūno švytėjimą, nebūtina degintis saulėje, galite išbandyti savaiminio įdegio kremą, kuris suteiks tokį patį efektą.

Jums prireiks:

*Šveitiklio *Savaiminio įdegio kremo *Depiliacinio kremo *Vatos gumulėlio *Citrinų sulčių

Pagal livestrong.com parengė Erika Bružaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?