Vaikystės pomėgis magui Nicholui Kinui tapo darbu

Magas, iliuzionistas ir mentalistas Nicholas Kinas vaikystės pomėgį pavertė pragyvenimo šaltiniu.

Norėdamas tobulėti kaip magas N.Kinas smarkiai susidomėjo mentalizmu – psichologijos ir iliuzijos samplaika.<br>P.Mantauto nuotr.
Norėdamas tobulėti kaip magas N.Kinas smarkiai susidomėjo mentalizmu – psichologijos ir iliuzijos samplaika.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 15, 2014, 9:55 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:37 PM

„Magija ir iliuzija susidomėjau būdamas šešerių metų. Jeigu būtų buvę tokio pobūdžio būreliai, neabejodamas juos būčiau uoliai lankęs. Deja, visko teko mokytis savarankiškai: skaičiau knygas ir pats mėginau kuo įtikinamiau atlikti triukus“, – prisiminė N.Kinas.

Kad sūnus po pamokų mokykloje nebūtų pasinėręs vien į triukus, kauniečio motina jį ir jaunesnį brolį nuvedė lankyti lenkų tautinių šokių.

N.Kinas iki šiol negali suprasti, kodėl motina sūnums parinko lankyti būtent šios tautos šokių būrelį, tačiau jį vaikinai lankė ketverius metus.

Dėl to nė vienas nesigaili, nes išmoko judesio, taisyklingos laikysenos.

Vėliau N.Kinas buvo susidomėjęs Rytų kovos menais ir, kol baigė vidurinę mokyklą, lankė kikbokso bei aikido treniruotes.

Pradėjęs studijuoti universitete kaunietis daugiausia laiko skyrė mokslams. Tačiau norėdamas tobulėti kaip magas N.Kinas smarkiai susidomėjo mentalizmu – psichologijos ir iliuzijos samplaika.

„Vien mokslų aukštojoje mokykloje, nors studijavau psichologiją, ir mano įgytų gebėjimų rodyti triukus norint tapti geru mentalistu nepakako“, – sakė N.Kinas.

Vyras ne tik papildomai domėjosi psichologija, bet ir ne vienus metus važinėjo į Angliją pas vieną garsiausių pasaulyje mentalistų Dierrį Browną.

Kaunietis prisipažino, jog studijuoti, rengti pasirodymus ir dar važinėti į kursus užsienyje buvo sunkoka, nes reikėjo ne tik laiko, bet ir pinigų. Tačiau jis džiaugiasi, kad viską pavyko suderinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.