Garsenybės su šeimomis atsipalaidavimo ieško kalnuose

„Kartą paragavęs negali sustoti“, – taip apie kalnus, į kuriuos vyksta slidinėti ar čiuožti snieglente, kalba žiemos sporto mėgėjai. Patyrę kalnuotų viršukalnių malonumus daugelis jų ten grįžta jau su savo vaikais – tėvai nori mažiesiems parodyti, kas yra jų jau spėti pamilti kalnai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“. 

„Kartą paragavęs negali sustoti“, – taip apie kalnus, į kuriuos vyksta slidinėti ar čiuožti snieglente, kalba žiemos sporto mėgėjai.<br>AOP nuotr.
„Kartą paragavęs negali sustoti“, – taip apie kalnus, į kuriuos vyksta slidinėti ar čiuožti snieglente, kalba žiemos sporto mėgėjai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-06 20:44, atnaujinta 2018-01-13 21:48

Atlikėjas Sealas (51 m.) ant snieglentės atsipalaidavo slidinėjimo kurorte prie Mamutų kalno (Mammoth mountain) Kalifornijoje. Dainininkas su snieglente jautėsi tvirtai ir niekas neabejojo, kad jis ant jos stovi tikrai ne pirmą sezoną.

Prabangiame kurorte Sealas iš pradžių kantriai fotografavo pas privatų trenerį besimokančius savo sūnus Henry ir Johaną ir jiems skyrė visą dėmesį. Tačiau vos radęs minutę pats stojosi ant snieglentės ir pasinėrė į žiemos sporto malonumus.

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (34 m.) socialiniuose tinkluose savo gerbėjams praneša viską, kad ir ką veiktų. Ne išimtis – ir savaitgalis, praleistas ant slidžių. Kim, su vyru Kanye Westu apsilankiusi slidinėjimo kurorte, ir ant kalno su juodu slidinėjimo kostiumu atrodė stilingai ir seksualiai.

Kim tik liūdėjo, kad buvo priversta užsidėti ir šalmą.

„Draugai mane privertė užsidėti šalmą – nebuvau dėl to labai laiminga. Tačiau su šiuo aksesuaru jaučiuosi kur kas saugesnė“, – asmenukę pakomentavo K.Kardashian.

Aktorė Tori Spelling (41 m.) su vaikais sniegu džiaugėsi slidinėjimo rojuje prie Didžiojo Lokių ežero (Big Bear lake), dvi valandos kelio nuo Los Andželo. Moteris su keturiais vaikais snieguotą kalno šlaitą išbandė be vyro Deano McDermotto – jis ant slidžių nestojo ir šeimą stebėjo iš toliau.

Prižiūrėti vaikus Tori padėjo bičiulių pora, mat vienai ant kalno sužiūrėti 4 mažylius, matyt, nebūtų paprasta. Žvaigždė ir su dideliais slidininko akiniais stengėsi atrodyti nepriekaištingai – lūpas buvo pasidažiusi ryškiai raudonai.

Prie Mamutų kalno (Mammoth mountain)  slidinėjimo kurorte Kalifornijoje savaitgalius mielai leidžia ir dainininkė bei aktorė Gwen Stefani su šeima – vyru Gavinu Rossdale'u ir šešerių metų sūnumi Zuma. Savo  vizitine kortele vadinamų raudonų lūpų šįkart kalno deivė atsisakė.   

Šeima čia atostogavo su visais trimis vaikais – Zuma, aštuonmečiu Kingstonu ir 10 mėnesių Apollo. Kompaniją jiems palaikė ir Gavino sesuo Jen. Šiame slidinėjimo kurorte šeima atostogavo ir užpernai per Kalėdas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.