Paaiškėjo visi penki škunos „Brabander“ įgulos nariai

Penktosios konkurso „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu“ savaitės laimėtoju tapo 32 metų Vytas Kerdokas iš Vilniaus. Ši žinia, pasak Vyto, jam – lyg perkūnas iš giedro dangaus, nes konkurso anketos tikina pats nesiuntęs ir kol kas net neįtariantis, kas galėjo padaryti tokią staigmeną.

Paaiškėjo penktasis „Tapk „Brabander“ įgulos nariu“ laimėtojas<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Paaiškėjo penktasis „Tapk „Brabander“ įgulos nariu“ laimėtojas<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-11 13:16, atnaujinta 2018-01-04 07:15

„Oro balionu skraidau apie 10 metų. Buriavimo patirties neturiu jokios – teko tik menkes jūroje, 10-ties km. atstumu nuo kranto gaudyti. Jachta nesu plaukęs, tačiau pabandyti labai norėjau. Todėl laimėta vieta burlaivyje man yra didžiulė dovana. Tuo labiau, kad net nesvajojau apie tai.“ – sako V. Kerdokas.

Konkurse „Tapk škunos „Brabander“ nariu internetiniame portale www.lrytas.lt dalyvavo daugiau kaip 200 žmonių iš visos Lietuvos. Tačiau fortūna palanki buvo vilniečiams – visi penki laimėtojai yra iš sostinės. „Baltic Tall Ships Regatta 2015“ projekto vadovė Violeta Ulevičienė sako, kad išnaudotos dar ne visos galimybės. Konkursas keliasi į LRT televiziją. Gegužės 08 d. tiesioginiame eteryje jau išrinktas dar vienas – šeštasis – burlaivio įgulos narys – juo tapo 26 metų vilnietis Justas Šukštulis.

„Naujų klausimų, susijusių su jūra, burlaivių istorija, ieškokite laidos „Labas rytas, Lietuva“ feisbuko paskyroje. Tiesioginiame LRT eteryje bus išrinkti dar 4-i laimingieji, kurie kelione burlaiviu į Lenkijos uostą Ščeciną galės mėgautis nemokamai.“ – sako V. Ulevičienė.

Naujo klausimo ieškokite LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ feisbuko paskyroje. Ją rasite paspaudę šią nuorodą.

Atsakymus siųskite elektroniniu paštu: konkursas@jurossvente.lt.

Būtina nurodyti vardą, pavardę, amžių, kontaktinį telefoną ir miestą, kuriame gyvenate.

Vėjo, vėjo, vėjo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.