9 kitokio vakaro su draugais idėjos: kur bastytis, kuo stebinti?

Artėja savaitgalis, o žiūrėk ir vėl – nėra nei ką apsirengti, nei ką veikti? Dar ir šiaip tingisi kur nors eiti – gal geriau vakarą praleisti namuose su mėgstamu serialu? Vyk šią mintį iš galvos – štai 9 idėjos puikiam vakarui mieste su draugais.

Pasigrožėjus žvaigždėtu dangumi vėl norėsis ryškių klubo šviesų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pasigrožėjus žvaigždėtu dangumi vėl norėsis ryškių klubo šviesų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-18 17:27, atnaujinta 2017-11-21 12:48

Kur rinktis? Kviesk drauges ir draugus į svečius! Merginos turi laiko pasidažymams, suknelių pasimatavimams ir naujausioms dienos istorijoms. Vyrai tuo tarpu kostiumus keičia į džinsus, daro asmenukes ir atnaujina savo „Facebook‘o“ statusą: „geriu kokteilį, vykstu pasitikti naktį!“.

Nuo ko pradėti? Padarykite kokteilių dirbtuves. Surinkite ingredientų ir tegul kiekvienas kokteilį susikuria pats. Jums reikės: stipraus alkoholio, žolelių trauktinės, sulčių, gazuotų gėrimų bei daug ledo. Draugų kūrybiškumą paskatins įvairiausi priedai: žolelės (čiobreliai, ramunėlės, pipirmėtės), prieskoniai (cinamonas, muskatas, vanilė), vaisiai (apelsinas, citrina). Netikėtų variacijų gausite į kokteilį įmaišę kavos pupelių, imbiero, baziliko.

Kaip atrodyti? Teminiai vakarai yra gerai – jie išsiskiria šventiškumu, įjungia fantaziją ir pastūmėja smagiam siautuliui. Jei einate į miestą, žvėrelių kostiumais persirengti nebūtina, bet šiek tiek paimprovizuoti verta. Pasiūlyk draugams vieną iš trijų temų: raudona spalva, „crazy“ akiniai, šviečianti detalė. Nebijokite išsiskirti iš minios, atskleiskite savo kūrybines galias – ši naktis priklauso jums!

Ką veikti? Tai amžinas klausimas, kuris vėl ir vėl iškyla kiekvieną laisvą vakarą. Laimei, jis kyla daugeliui, tad neišvengiamai populiarėja naktinės pramogos – nuo muziejų ir mados naktų iki įvairiausių ekskursijų. Kodėl savo vakaro nepaįvairinus naktiniu plaukimu upe? Arba ekskursija po miesto požemius? O gal pramogomis riedlenčių parke? Atrask naktinį miestą, išliek energiją, o tada bus taip smagu grįžti į senamiesčio gatveles ir sušilti šurmuliuojančiame bare.

Kuo nustebinti? Jei vakarą pradedat pas tave, pavaišink draugus putojančiu kokteiliu „Raudonoji pilnatis“. Suplak „Devynerias Raudonas“ su apelsinų sultimis, įberk cinamono ir baziliko lapelių, o prieš patiekiant draugams įdėk sauso ledo. Šią garuojančią staigmeną reikia gerti pro šiaudelį.

Kuo vaišintis? Visi žino tą jausmą, kai naktinių šėlionių metu staiga apima neapsakomas alkio jausmas. Užuot sutūpę pirmoje pasitaikiusioje užkandinėje, su maistu ir gėrimais išeikite į parką! Pasigrožėjus žvaigždėtu dangumi vėl norėsis ryškių klubo šviesų.

Ko klausytis? Paklausykite gyvos muzikos! Labai gerai nuteikianti vakaro pradžia – gitaros pabrazdenimas kokiame nors miesto skverelyje ar kiemelyje. Atėjus vasarai, tokių nedidelių koncertų galima užtikti vis dažniau.

Gal pašokti? Kiekvienas tikrai smagus vakaras su draugais neapsieina be šokių. Nueikite bent trumpam į naktinį klubą, išlaisvinkite protą nuo minčių, ir pajuskite kūno lengvumą. Išbandykite naują, dar nelankytą klubą ar barą – kitą dieną turėsite ką papasakoti draugams ir kolegoms.

Kur bastytis? Jei jau apeiti visi naktiniai klubai o ir šiaip norisi gryno oro, išeikite pasižvalgyti po naktines miesto gatveles. Raskite siauriausią miesto gatvelę ir ja praeikite, apžiūrėkite seniausią miesto pastatą, užkopkite į kalną ir pasigrožėkite miesto panorama... Jau brėkšta? Dar spėsite surinkti naktinius įspūdžius prie pirmo rytinės kavos puodelio. Gal visai gerai, kad nelikai drybsoti ant sofos..?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.