Magas Rokas Bernatonis pasirodys su pasaulinio lygio žvaigžde

Šeštadienį iliuzionistas Rokas Bernatonis, kuris prieš savaitę pasiekė antrąjį Gineso rekordą, pasiruošęs nustebinti Raudondvario dvaro svečius savo išskirtine programa. Tai jau ne pirmas mago pasirodymas dvare – prieš tai Rokas viešėjo Bistrampolio ir Trakų Vokės dvare.

Rokas Bernatonis.
Rokas Bernatonis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-10 16:22, atnaujinta 2017-05-22 04:12

Tačiau šįkart pasirodymas bus kaip niekad išskirtinis – jame pasirodys ir vienas geriausių pasaulyje žonglierių, 4 Gineso rekordų savininkas ir visame pasaulyje pasirodymus rengiantis Nielsas Duinkeris. „Su juo susipažinome atsitiktinai, kai prieš du metus buvau Las Vegase.

Truputį pabendravę išsiaiškinome, jog turime daug bendrų draugų. Šiuo metu mes bendradarbiaujame – aš jam padedu kurti programą, įpinant iliuzijos meno elementų“, – pasakoja vaikinas.

Rokas teigia, jog N. Duinkeris Lietuvoje svečiuosis jau antrą kartą. Pirmą kartą olandų kilmęs žonglierius mūsų šalyje buvo žiemą ir jam neišdildomą įspūdį paliko senoji Lietuvos sostinė – Trakai: „Jis negalėjo patikėti, jog Trakų ežeras buvo užšalęs ir niekaip nedrįso lipti ant ledo. Pasirodo, iki to laiko jis nebuvo matęs nieko panašaus, nors apkeliavo kone visą pasaulį. Tad šįkart ketinu jam vėl parodyti Trakus ir jų grožį vasarą.“

Taip pat R. Bernatonis kartu su svečiu iš užsienio apsilankys gražiausiose Kauno ir Vilniaus vietose. „Atskleisiu paslaptį. Pirmadienį Vilniuje esame numatę atlikti vieną socialinį eksperimentą, kurį greitu metu išvys visi internautai. Kokį? Sužinosite kitą savaitę! Į jį gali pakliūti bet kuris vilnietis“, – paslaptingai šypsosi jaunuolis.

Kartu su džiazo grupe pasirodysiantis magas tikina, jog jam svarbu visos detalės – nes iš jų susideda visuma. „Man gera matyti šypsenas, girdėti juoką. Ne vienas žmogus yra sakęs, jog mano pasirodymai išskirtiniai tuo, kad aš sugebu pakelti nuotaiką ir užkrėsti pozityvia energija, kurios užtenka ilgam“, – poklabį užbaigia Rokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.