Automobilių šonaslydžio aso automobilyje žinomo moterys spiegė

Jau rytoj, liepos 21 dieną, ketvirtadienį prasideda vienas svarbiausių sporto įvykių šalyje – „Eneos 1006 km“ lenktynės, kurias tiesiogiai transliuos sporto aistruolių, vyrų ir jaunimo pamėgtas televizijos kanalas TV6 bei pramogų ir naujienų portalas tv3.lt. Belaukiant lenktynių, TV6 metė iššūkį šalies žvaigždėms – įvykdyti originalias užduotis, sėdint automobilyje, už kurio vairo – bene garsiausias šalyje automobilių šonaslydžio asas Norbertas Daunoravičius-Norbė.

Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Norbės automobilyje atsidūrusios žinomos moterys ir spiegė, ir juokėsi.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 20, 2016, 12:28 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:54 AM

TV6 paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ jau galima pamatyti, kaip aktorei, laidų vedėjai Indrei Stonkuvienei ir reklamos specialistei, kolumnistei, dainininkei Dovilei Filmanavičiūtei-Miss Sheep sekėsi telefonu parašyti kuo daugiau žodžių „cepelinai“, kol jas vežantis Norbė suko ratus. Merginos negailėjo emocijų – ir juokėsi, ir speigė, ir net bandė rašyti žodžius telefonu... užsimerkusios.

„Kai kalba sukasi apie netikėtus nuotykius, aš visada alkūnėmis braunuosi į pirmas eiles. Nes kam gyventi nuobodžiai? Aš už razinas kasdienybėje – man TV6 buvo puiki ketvirtadieninė razina“, – šypsodamasi prisimena Dovilė.

„Aikštelėje bernai mane visaip apgaudinėjo. „Dov, dabar paaiškinsim, ką daryti, jei apsiverstume!“ – tokių sulaukiau pareiškimų. Išsigandau, bet, kaip žmogus su fantazija, iškart pradėjau galvoti, ką reikės daryti su darbais, jei apsiversim ir reikės ką nors gydytis. Tai ar aš normali?“ – juokiasi Dovilė.

Dainininkė prisipažįsta, kad ją pagavo azartas: „Galvojau, ką aš, digital diva, nebeparašysiu sms, kad ir ekstremaliomis sąlygomis? No way! Išlipus po visko rankos drebėjo, bet norėjau dar! Ir šiaip, Norbė – cool bičas. Kartosim prie progos“, – po ekstremalios pramogos puikiai nusiteikusi kalbėjo žinoma moteris.

Jos konkurente tapusi I. Stonkuvienė po išbandymo šypsojosi: „Labai apsidžiaugiau atsiradusia galimybe.Slidimo automobiliu šonu (Ang.Drift) nebuvau nebandžiusi – galvojau, kad jau esu šiokia tokia driftininkė, tai iš tiesų – ne, nesu, nes Norbė parodė, kas yra driftas

Paklausta, ar turėjo strategiją, padėsiančią laimėti, žinoma moteris juokėsi: „Strategija, kad ir kokią buvau susikūrusi, nepadėjo, nes kai atsisėdau į mašiną – viską pamiršau. Ne gana to, pasirodo, kad kai klykiu, aš užsimerkiu, todėl negaliu rašyti!“

„Paprašiau ir antro važiavimo – šįkart be telefono rankose. Jausmelis – wow! Tiek adrenalino, kad po to negalėjau užmigti, nes, kaip mažas vaikas, buvau pilna įspūdžių. Pasakojau visiems, kaip fainai buvo.“

Veikli, dvi atžalas su vyru Mantu Stonkumi auginanti moteris sako, kad jei bus galimybė, tikrai vyks stebėti „Eneos 1006 km“ lenktynių: „Visai kitaip žiūrisi, kai pats išbandai, nes suvoki, kaip viskas yra sudėtinga. Dažniausiai juk iš šalies pasižiūri ir atrodo, kad viskas labai paprasta, kad imtum ir padarytum. Tačiau iš tiesų pats nepadarytum nieko – tam ir yra profai.“

Praėjusią savaitę TV6 kanalo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ buvo paviešintas pirmasis filmukas, kuriame varžėsi laidos „Nakties TOP. Vasara“ vedėja Jolanta Leoavičiūtė ir socialinių tinklų žvaigždė Vaidotas Grincevičius. Jie, įsitaisę greta Norbės, rankoje turėjo laikyti stiklinę vandens ir stengtis kuo mažiau jo išlieti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.