Į Lietuvą atvyksta Rusijos TV ekrano žvaigždės „ProzhektorParisHilton“

Garsiausias televizijos laidų vedėjų ketvertas susiburia draugėn.

Ivanas Urgantas – viena ryškiausių Rusijos televizijos žvaigždžių.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Ivanas Urgantas – viena ryškiausių Rusijos televizijos žvaigždžių.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2017, 12:36 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:02 AM

Lapkričio 19 dieną ironiškieji Ivanas Urgantas, Sergejus Svetlakovas, Garikas Martirosianas ir Aleksandras Cekalo atvyksta į Vilnių.

Populiariausias improvizacinis šou „ProzhektorParisHilton“ persikelia į „Siemens“ arenos sceną.

2008-aisiais pasirodžiusi televizijos laida žiūrovų palankumą užkariavo savo paprastumu – neformalioje aplinkoje studijoje susirinkę vedėjai aptaria aktualiausius savaitės įvykius, komentuoja laikraščių antraštes ir politikų pasisakymus, visą tai apipildami humoro doze.

Laidos eigoje prie vedėjų prisijungia garsūs svečiai – pramogų pasaulio žvaigždės, politikai, sportininkai, tituluotos gražuolės. „ProzhektorParisHilton“ studiją aplankė tokios Holivudo žvaigždės kaip Hugh Jackmanas, Steven Seagalas, Mickey Rourke, Hugh Grantas, Danielis Radcliffe'as, Rowanas Atkinsonas, Tilas Schweigeris ir kiti.

Ne ką mažesnės žvaigždės yra ir patys laidos „ProzhektorParisHilton“ vedėjai – karjerą kaip radijo laidų didžėjus pradėjęs I.Urgantas šiandien vadinamas labiausiai atpažįstamu vedėju Rusijoje ir NVS šalyse, o jo vedama pramoginė humoro laida „Večernij Urgant“ bei kulinarinis televizijos šou „Smak“ yra vienos žiūrimiausių televizijos laidų.

Kartu su I.Urgantu filme „Eglutės“ nusifilmavęs aktorius, prodiuseris ir TV laidų vedėjas S.Svetlakovas karjerą pradėjo dalyvaudamas humoro šou KVN, su komanda „Uralo koldūnai“ laimėjęs projektą vėliau ėmė kurti humoristinius tekstus laidoms.

Šlovė aplankė nusifilmavus kultiniame humoro seriale „Naša Russia“, kur nusifilamavo drauge su Michailu Galustianu ir įkūnijo net 17 skirtingų personažų.

Garsusis humoro šou KVN karjeros pamatus padėjo dar vienam laidos „ProzhektorParisHilton“ vedėjui – humoristui G.Martirosianui. Nors karjerą vyras pradėjo dirbdamas gydytoju psichoterapeutu, po sėkmingo prisijungimo prie humoro šou KVN komandos „Naujieji armėnai“ ėmė dirbti televizijoje, galiausiai tapo humoro šou „Comedy Club“ pradininku, kūrybos vadovu ir nuolatiniu laidos dalyviu.

Į humoro pasaulį ne iškart pasuko ir A.Cekalo, iš pradžių darbavęsis muzikos industrijoje. Drauge su būsima žmona Lolita Miliavska įkūrė kabarė duetą „Akademija“ ir žaibiškai išpopuliarėjo, tapdami geidžiamiausiu šalies duetu, o vėliau ir laidų vedėjais. Duetui iširus, ėmė dirbti televizijoje ir kine, prisijungė prie improvizacinio šou „ProzhektorParisHilton“.

Pasirodymo metu „Siemens“ arenoje vedėjai aptarinės naujausius visuomenės įvykius ir naujienas, nepraleisdami progos pakomentuoti karščiausias žiniasklaidos naujienas ir politikų pasisakymus. Humoro, ironijos ir sarkazmo kokteilio finalu taps jau tradiciniu tapęs įspūdingas muzikinis pasirodymas. Tikėtina, jog žiūrovų gretose atsiras ir laimingasis, lapkričio 19-osios vakarą prisėsiantis prie vedėjų stalo ir tapsiantis jų vakaro svečiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.