„Karklėje“ skambės milijonus perklausų turintys kūriniai

Laukti liko visai nedaug! Mažiau nei už kelių savaičių vienas labiausiai išsiilgtų ir laukiamų festivalių „Karklė live music beach 2017“ grįžta su didėjančiomis apsukomis tikrąja to žodžio prasme.

„Karklėje“ skambės milijonus perklausų turintys kūriniai.<br> Organizatorių nuotr.
„Karklėje“ skambės milijonus perklausų turintys kūriniai.<br> Organizatorių nuotr.
„Karklėje“ skambės milijonus perklausų turintys kūriniai.<br> Organizatorių nuotr.
„Karklėje“ skambės milijonus perklausų turintys kūriniai.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 4:18 PM

Milijonas, penki milijonai, dešimt milijonų... DVI-DE-ŠIMT milijonų perklausų Youtube kanale vos per kelis mėnesius?! Tai tikrai ne riba, nes sparčiai besisukantys perklausų skaitliukai negali kelti nuostabos, kai ant scenos lips tokios žvaigždės kaip SEL (Lietuva), AronChupa (Švedija), Mahmut Orhan (Turkija) bei kiti. 

Vos prieš kelis mėnesius pasirodęs naujas grupės SEL kūrinys „Aš tik noriu“ viršijo daugiau nei vieno milijono perklausų ribą, o gerbėjai jau iš atminties „traukia“ dainos žodžius. Tokie skaičiai džiugintų ne vieną išpuikusį pasaulinio garso atlikėją.

Taigi kur slypi SEL sėkmė? Vyraujanti versija – skambesys, šou ir, žinoma, charizmatiškasis grupės lyderis Egidijus Dragūnas. Stebėjęs ne vieną pačių garsiausių pasaulinio lygio muzikantų pasirodymus, jis išvedė savo sėkmės formulę, kuri padeda užfiksuoti kvapą gniaužiančius rodiklius. 

Apie pusę milijonų perklausų bagažu gali pasigirti Lilo ir Innomine naujas kūrinys „Leisk man šlykštėtis“, kuris buvo pristatytas gerbėjams vos prieš savaitę.

Tad įvertinus per kiek laiko pasiekti tokie skaičiai, belieka pasveikinti vieną populiariausių hip-hopo grupių tokiu sėkmingu dainos debiutu. Juolab, nereiktų pamiršti, kad grupė mažai teikia dėmesio reklamai ir šiais metais kol kas dar nesurengė savo koncertų didžiausiose Lietuvos arenose.

Lilas ir Innomine savo pasirodymą ant pagrindinės Karklės scenos surengs rugpjūčio 18 d., penktadienį, 1 val. nakties. 

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet į Karklę atvyks ir žvaigždės iš užsienio. Nors visi susirinkę įprastai tikisi išgirsti populiariausius grupės ar atlikėjo atliekamus kūrinius, visgi atvežamos naujienos sparčiai muša perklausų rekordus.

Vienas sėkmingiausių Švedijos didžėjų „AronChupa“ kartu su seserimi, kuri minima kaip „Little Sis Nora“, pristatė savo gerbėjams itin šmaikštų kūrinį „Llama In My Living Room“. Kaip rodo įspūdingas perklausų skaičius (beveik dvidešimt milijonų perklausų!), gerbėjai nenustoja mėgautis kūriniu ir, panašu, kad dar ilgai nenustos. 

Festivalyje dalyvaus ir dar vienas genialus didžėjus iš Turkijos Mahmut Orhan, kurio vardą pasaulis įsidėmėjo dar visai neseniai pasirodžius jo kūriniui „Feel“. O kad kūrinys buvo populiarus visuose žemynuose neleidžia sudvejoti skaičiai – daugiau kaip 223 milijonai perklausų! Puikiai startavo ir naujausias šio didžėjaus kūrinys „Save me“ – vos per kelis mėnesius buvo pasiekta 20 milijonų perklausų riba.

Prie tokio sėkmingo debiuto  prisidėjo ir jau pasiteisinusios priemonės – jau girdėtas egzotinis skambesys jo kūriniuose bei, žinoma, įstabaus grožio moteris bei Turkijos gamta. 


 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.