Į išskirtinę „Ledynmečio“ premjerą rinkosi būrys animacinius filmus mėgstančių žvaigždžių

Animacinių filmų mėgėjai vėl ploja rankomis – Lietuvoje pagaliau bus pradėta rodyti daugelio pamėgto animacinio, 3D formatu rodomo filmo, „Ledynmetis“ ketvirtoji dalis. Tiek vaikų, tiek suaugusiųjų heroje tapusios voverės nuotykiai vaikantis išsvajotąją ąžuolo gilę nuolat pritraukia tūkstantines žiūrovų minias.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jul 4, 2012, 1:37 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:07 AM

Antradienio vakarą sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ LNK televizija surengė išskirtinę filmo VIP premjerą. Čia pažiūrėti smagios „Ledynmečio“ istorijos tęsinio rinkosi daugeliui atpažįstami televizijos veidai, tarp kurių – televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, žodžio kišenėje neieškantis Rolandas Vilkončius, žurnalistas Tomas Langvinis su vaikais, aktorė Valda Bičkutė, laidos „Karamelinės naujienos“ vedėjos Urtė Šilagalytė, Rimantė Kulvinskytė, dainininkė Baiba Skurstenė. Pasižiūrėti animacinės nuotykių komedijos taip pat atvyko ir žurnalistai Rasa ir Andrius Tapinai, Evelina Anusauskaitė su mama ir broliu, atlikėjas Juozas Liesis ir kiti.

Dar iki filmo premjeros susirinkę žiūrovai galėjo pasivaišinti gaiviaisiais gėrimais ir kukurūzų spragėsiais.

Intriguojanti filmo istorija pasakoja apie tai, kaip mamutas, tigras, tinginys ir charakteringa jo močiutė netikėtai atsiduria vandenyno viduryje, ir plaukdami ant didžiulio ledo luito jie tolsta nuo savo artimųjų. Keliaudami pavojingomis sąlygomis jie turi išmokti prisitaikyti ne tik vieni prie kitų, bet ir žūtbūt stengtis išgyventi. Susitikę su vandenyno piratais kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kur jų laukia iki tol nematytas povandeninis pasaulis, neatrastos žemės ir egzotiški gyvūnai.

3D formatu rodomas filmas sukuria paties žiūrovo dalyvavimo įspūdį, o lietuviškai filmą įgarsinę aktoriai leidžia geriau įsiklausyti į dialogus.

„Ledynmetis 4“ kino teatruose bus pradėtas rodyti nuo liepos 4 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.