Improvizuotomis irklavimo varžybomis M. Griškonis išlydėtas į Londono olimpines žaidynes

Nepabūgę lietingo oro, trečiadienio popietę „Lietuvos ryto“ televizijos darbuotojai, politikai ir televizijos šokių projekto dalyviai sėdo į laivą, ėmė į rankas irklus ir susibūrę į improvizuotas varžybas atšventė žinomo irkluotojo Mindaugo Griškonio išlydėtuves į Londono olimpines žaidynes. Šiuo renginiu tuo pačiu paminėtas ir Trakuose vyksiantis Pasaulio jaunimo irklavimo čempionatas, kurį tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Oranžiniais marškinėliais pasipuošė "Rėmėjų“ - "Lietuvos ryto" televizijos žurnalistų komanda.<br>J. Stacevičius
Oranžiniais marškinėliais pasipuošė "Rėmėjų“ - "Lietuvos ryto" televizijos žurnalistų komanda.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jul 4, 2012, 5:42 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:50 AM

Draugiškos plaukimo varžybos prasidėjo Neryje ties „Žalgirio“ draugijos irklavimo baze Vilniuje. Sėdę į keturis, Vikingų laikus primenančius laivus, maždaug du kilometrus įveikę sportiškai nusiteikę irkluotojai galiausiai pasiekė finišą.

Kaip iš kibiro pilantis lietus neišgąsdino gausiai susirinkusių projekto dalyvių. Apsirengę ryškiaspalviais, komandą iliustruojančiais, marškinėliais keliasdešimt dalyvių sėdo į laivus išbandyti savo ryžto, valios ir rankų stiprumo. Nuotykių ekstremalioje kelionėje ant vandens netrūko.

Oranžiniais marškinėliais pasipuošę „Lietuvos ryto“ televizijos atstovai pasivadino „Rėmėjų“ komanda, kurioje buvo galima išvysti ne vieną televizijos žiūrovams pažįstamą veidą. Tarp jų – Asta Dudurytė, Edgaras Maslauskas, Paulius Skučas, Jolita Seredaitė ir kiti.

Politikų laivą irklavo Seimo nariai Donalda Mieželytė, Jonas Liesys, Vydas Gedvilas ir kiti.

Žaliąjį „Žvaigždėmis“ pasivadinusį ekipažą sudarė Nerijus Juška, Katažina Nemycko, Dainius Dimša, Ingrida Kazlauskaitė, Andrius Butkus, Mantas Stonkus, Juozas Liesis ir kiti. Vos pradėjusi plaukti komanda savo žygį upe pradėjo dainomis ir motyvuojančiomis skanduotėmis. Galiausiai ketvirtąją vietą iš keturių užėmusi komanda juokėsi, kad jie vis dėlto buvo pirmi – juk vieta priklauso nuo to, nuo kurio galo bus skaičiuojama.

Pirmąsias vietas užėmė politikų ir žurnalistų komandos, treti liko „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.