Kodėl garsus plastikos chirurgas R. Vaičiūnas gyvena nuomojame bute?

„Pas mus ateina gražūs žmonės, kurie nori tapti dar gražesniais ir jeigu tu, kaip plastikos chirurgas, bent milimetrą suklysti - atsitinka tragedija,“- pasakojo plastikos chirurgas Renaldas Vaičiūnas ir atvirai pareiškė, kad turintys priklausomybę nuo savo kūno dailinimo pacientai šiame versle yra aukso žuvys. Tačiau pats Renaldas sakėsi nesiryžtantis gražinti tokių žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-11 12:49, atnaujinta 2018-03-18 06:18

Plastikos chirurgas be darbo klinikoje turi kitą gyvenimo aistrą – nardymą: „Su rykliais susiduriu kiekvieną dieną, per kiekvieną nėrimą.“

Kalbėdamas apie savo dvi iširusias santuokas R.Vaičiūnas neslėpė, jog dabartinė vienatvė jam netrukdo, nes dabar vyras nori pagyventi tik dėl savęs.

Kodėl plastikos chirurgas gyvena nuomojame bute ir kodėl visus savo turtus paliko buvusioms gyvenimo moterims, stebėkite jau šiandien, trečiadienį 18 val. 20min. laidoje „Vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.