Simonos iš „Pinup girls” šunų išdaigos tuština šeimininkų piniginę

Grupės „Pinup girls” narė Simona Šermukšnytė ir jos sužadėtinis Jonas Nainys BTV laidoje „Duok labas” supažindins su dviem savo augintiniais, mylimais nepaisant jų didžiulius pinigus kainuojančių išdaigų.

Grupės „Pinup girls” narė Simona Šermukšnytė ir jos sužadėtinis Jonas Nainys BTV laidoje „Duok labas” supažindins su dviem savo augintiniais, mylimais nepaisant jų didžiulius pinigus kainuojančių išdaigų.<br>BTV
Grupės „Pinup girls” narė Simona Šermukšnytė ir jos sužadėtinis Jonas Nainys BTV laidoje „Duok labas” supažindins su dviem savo augintiniais, mylimais nepaisant jų didžiulius pinigus kainuojančių išdaigų.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-18 11:58, atnaujinta 2018-03-18 01:29

Radijo didžėjus J.Nainys ir jo sužadėtinė grupės „Pinup girls” narė dainininkė S. Šermukšnytė rimtai repetuoja šeimyninį gyvenimą – jų namuose auga net du Maltos bišono veislės šunys. Iš pradžių porelė buvo priglaudusi auksaspalvį retriverį, kurį jo buvę šeimininkai norėjo užmigdyti, bet netruko įsitikinti, kad tokiam šuniui reikia savo kiemo ir didelės erdvės palakstyti, todėl atidavė jį žmonėms, galintiems suteikti jam tokią galimybę. O patys netrukus įsigijo Maltos bišono kalytę Nainę.

Atėjus Simonos gimtadieniui jos laukė dar viena staigmena – Jonas nusprendė jai padovanoti dar vieną šuniuką, tos pačios veislės patinėlį Maltą. Ir nors šuniukai puikiai sutaria, jų santykiai romantika nekvepia: labiau primena mamos ir sūnaus. „Nainė Maltą prižiūri, globoja, kartais paauklėja, bet poruotis jie nelenda”, - pasakos Jonas ir Simona BTV laidoje „Duok labas”. Šie šuneliai – labai gražūs, meilūs, jie net miega kartu su šeimininkais vienoje lovoje. O Maltą pamatęs veterinaras juokėsi, kad porelė įsigijo ne šunį, o žmogų – šios veislės šunų gyvenimas tiesiog neįsivaizduojamas be žmogaus draugijos. Jie labai supratingi ir gudrūs, o negaudami pakankamai meilės ir dėmesio gali net susirgti depresija.

Kartais dėl to kyla ir sunkumų: šunys nė už ką nenori likti namie vieni, o jei taip visgi atsitinka, ir šeimininkai negali visą dieną grįžti namo ir juos išvesti į lauką, puola keršyti. Galima tik įsivaizduoti Simonos reakciją, kai grįžusi namo rado sugraužtą rankinę „Prada”, kuriai buvo ilgai taupiusi, bet dar nė karto nebuvo su ja kur nors išėjusi. „Neslėpsiu, taip susinervinau, kad atsisėdau ir pravirkau, pamačiusi, kokio dydžio skylę iškando Maltas mano pradoje”, - moteriškai pasiguos Simona. „Na taip, bet ir mano kelias ausines, kainuojančias po šešis šimtus litų sugraužė”, - atlaidžiai šypsosis J. Nainys.

Kartą grįžęs namo jis ant grindų rado savo kompaktinių diskų kolekciją: šunys sugebėjo ją išversti, iškrapštyti diskus iš dėžučių ir, žinoma, juos subraižyti. „Na surengė Maltas diskoteką, ką padarysi”, - juoksis išdykėlio šeimininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.