Pasikeitė laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjai

Praėjusią savaitę ne vienas televizijos žiūrovas, įsijungęs visuomeninį kanalą, tikriausiai nustebo ekrano kampe išvydęs naują raidžių derinį — LRT. Pasikeitė ir televizijos vinjetės.

Pasikeitė laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Pasikeitė laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2012, 6:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:09 PM

Laidoje nebeišvysime jos vedėjos Vaidos Genytės (37 m.). Juokais pareiškęs, kad ilgai būti vaikų draugu Lietuvoje rizikinga, viktoriną palieka ir 30 metų Žygis Stakėnas.

Juos keičia laidų vedėjas Andrius Rožickas (41 m.) ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas (24 m.).

Toks žaidimo prodiuserio Lauryno Šeškaus pasirinkimas perša mintį — studijoje bus daugiau pokštų.

„Norisi, kad viktorinos dalyviai būtų aktyvesni. Vedėjų užduotis — ne tik pateikti mokiniams klausimus ir išgauti atsakymus, bet ir skatinti diskutuoti, pasiginčyti. Nebūsime tokie kategoriški, kokie buvome iki šiol, bet ir humoro šou netapsime“, — pokyčius komentavo L.Šeškus.

Projekto kūrėjai teigia nusprendę keistis, kol dar nespėjo žiūrovams atsibosti.

Prodiuseris tikina su buvusiais vedėjais išsiskyręs gražiuoju.

„Vaida — nuostabi vedėja, charizmatiška asmenybė, puikiai išmano muziką, bet norisi, kad vedėjai galėtų įžiebti diskusiją įvairesnėmis temomis. Pavyzdžiui, apie fiziką ir chemiją“, — kalbėjo L.Šeškus ir žadėjo V.Genytę kviesti į laidą padainuoti.

„Gavęs pasiūlymą prisidėti prie šios komandos nedvejojau: laida — aiški, konkreti. Manau, kad galiu ją dar labiau pagyvinti“, — nesikuklino į ekraną grįžtantis A.Rožickas. Anksčiau jis įvairiose televizijose yra vedęs žaidimus „Stresas“, „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“, „Penktadienio fiesta“, „Penktokų iššūkis“.

O D.Vaitiekūnui tai bus nauja patirtis, nors televizijos žiūrovai jį jau pažįsta. Pernai aktorius laimėjo konkursą „Šok su manimi“ (TV3). Jis yra grupės „Liūdni slibinai“ įkūrėjas bei vokalistas.

Į kiekvieną „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ laidą bus kviečiamas ir trečias vedėjas — visuomenėje žinomas sportininkas, menininkas ar kitos srities atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.