L. Kazlauskienė augintinei Belai drabužius siunčia iš Amerikos

Liveta ir Petras Kazlauskai bene garsiausia visų laikų dainininkų pora ir dabar nesiskundžia koncertų gausa ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2012, 9:19 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:16 PM

Garsi dainininkė Liveta Kazlauskienė pasakojo, kad vasarą turi daug darbo, tačiau koncertuoti Palangoje ar Lietuvos pajūryje atsisako: “Palangos restoranai artistams moka labai mažus pinigus, kaip aš sakau katės ašaras. Jie neverti tokio ilgo kelio,”- atvirai kalbėjo Liveta.

Garsi dainininkų pora pasakojo, kad dabar nebekoncertuoja už dyką: „Mes dovanojame savo koncertą, bet atvykimo išlaidos turi būti apmokėtos!“- griežtai pareiškė Liveta.

Dainininkų pora neseniai įsigijo naują augintinį pudeliukę – Belą, kurios taip pat negali palikti vienos arba laikyti uždarytos viešbučio kambaryje visa dieną. Pudeliukė šeimoje yra didelis džiaugsmas ir užima labai svarbią vietą, o iš iškrėstų Belos išdaigų pasijuokia visa šeima. Liveta kartu su dukra Ingrida numylėtąjai augintinei siunčia drabužėlius netgi iš Amerikos.

Atviras ir nuoširdus pokalbis Livetos ir Petro Kazlauskų namuose jau šį antradienį 18 val. 45 min. laidoje „Vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.