Gražiausios pasaulio merginos rinkimai - per „Lietuvos ryto“ televiziją

Dailiausios pasaulio merginos, įspūdinga Kinijos gamta ir žaižaruojantis šou. Tokią grožio šventę iš Kinijos, Ordoso miesto, kur vyksta konkurso “Mis pasaulis 2012” finalas, kviečia stebėti “Lietuvos ryto” televizija. Žiūrovų akį džiugins 116 ilgakojų, kurios Dongsheng stadione varžosi dėl grožio karalienės titulo. „Mis Lietuva“ karūną šiemet užsidėjo 20 metų Rasa Vereniūtė. Sužinoti, kaip seksis mūsų šalies atstovei, ir tiesioginę konkurso transliaciją galėsite stebėti šį šeštadienį nuo 15 valandos.

Lietuvos atstovės Rasos Vereniūtės pasiekimus galėsite sužinoti stebėdami tiesioginę konkurso transliaciją per „Lietuvos ryto“ televiziją.<br>R. Neverbickas
Lietuvos atstovės Rasos Vereniūtės pasiekimus galėsite sužinoti stebėdami tiesioginę konkurso transliaciją per „Lietuvos ryto“ televiziją.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-17 18:19, atnaujinta 2018-03-17 07:41

Daugiausia galimybių laimėti „Mis pasaulis 2012” prognozuojama 20-metei meksikietei Marianai Berumen Reynoso, savo šalyje studijuojančiai turizmo administravimą.

Kaip antroji vertinama konkurso dalyvė iš Nepalo Shristi Shrestha, 23 metų modelis, kuriai patinka kelionės ir labdaringa veikla.

Į galimų konkurso laimėtojų penketuką patenka ir Barbara Turbay iš Kolumbijos, baltarusė Julija Skalkovič ir rusė Jelizaveta Golovanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.