E. Anusauskaitė su sužadėtiniu Adamu nusifilmavo LNK sezono atidarymo filme

Visai neseniai Evelina Anusauskaitė savo draugus bei Lietuvą nustebino ypatingomis gyvenimo permainomis. Jaunoji dainininkė atskleidė, jog yra susižadėjusi ir visiems pristatė savo mylimąjį, amerikietį Adamą Youngą, su kuriuo jau planuoja vestuves. Tačiau sužadėtinių galvose – ne tik bendras gyvenimas, medaus mėnuo, bet ir nauji projektai.

E. Anusauskaitė su sužadėtiniu Adamu nusifilmavo LNK sezono atidarymo filme.<br>LNK
E. Anusauskaitė su sužadėtiniu Adamu nusifilmavo LNK sezono atidarymo filme.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 2:57 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:43 AM

Prieš keletą dienų Adamas nusifilmavo Evelinos muzikiniame vaizdo klipe, kurio premjera įvyks naujojo LNK sezono pristatymo filme „Operacija LNK ir kitos aistros“. Ji dainavo savo kūrybos dainą, o Adamas grojo gitara.

„Visą laiką galvojau, ar įmanoma pajaust, kad tai yra tavo žmogus? Dabar žinau, kad taip, tiesiog nėra jokių abejonių”, - sakė Evelina Anusauskaitė. Evelina neslepia ir to, kad teko su mylimuoju ne kartą ir konfliktus spręsti, bet tai tik sustiprino judviejų santykius.

Tačiau tobulas Evelinos gyvenimas Lietuvai – ne į naudą... Nes iškart po LNK klipo filmavimo mergina pareiškė, kad tai – vienas paskutiniųjų jos darbų gimtinėje. Dainininkė skrenda į Jungtines Amerikos Valstijas!

Visus Evelinos Anusauskaitės ir Adamo Youngo ateities planus sužinosite LNK „Karamelinėse naujienose” jau šio trečiadienio vakarą per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.