Partijų lyderių mūšiams diriguos žurnalistas E. Jakilaitis, o klausimus teiks ir žiūrovai

Politikų lenktynės rinkimų olimpo link prasideda jau nuo rugpjūčio 26 dienos. Penkių populiariausių šalies politinių partijų lyderiai kiekvieną sekmadienį 19 val. vienas kitą pranokti mėgins tiesioginėje politinių debatų laidoje „Lyderių forumas“, kurią ves žurnalistas Edmundas Jakilaitis, o klausimus politikams gali siūlyti ir žiūrovai, juos siųsdami el. pašto adresu debatai@lrytas.lt.

Laidą ves žurnalistas Edmundas Jakilaitis, o klausimus politikams gali siūlyti ir žiūrovai, juos siųsdami el. pašto adresu debatai@lrytas.lt.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Laidą ves žurnalistas Edmundas Jakilaitis, o klausimus politikams gali siūlyti ir žiūrovai, juos siųsdami el. pašto adresu debatai@lrytas.lt.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 5:52 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:31 AM

Iš Valdovų rūmų transliuojamoje naujoje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje rungsis Lietuvos socialdemokratų partijos vadas Algirdas Butkevičius, Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Andrius Kubilius, Lietuvos Liberalų sąjūdžiui vadovaujantis Eligijus Masiulis, partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis Rolandas Paksas ir Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich. Kiekvienam jų talkins po du konkrečios temos specialistus.

Laida „Lyderių forumas“ – tai ne priešrinkiminiai pasirėkavimai. Debatų metu partijų vedliams galios griežtos diskusijos taisyklės. Kiekvienam pasisakymui, kiekvienai replikai ar klausimui savo konkurentui bus numatytas konkretus laikas, o lyderis turės įrodyti ne tik savo kompetenciją bet ir gebėjimą trumpai, aiškiai ir suprantamai reikšti savo mintis bei idėjas.

Kiekviena debatų laida bus skirta vienai temai. Ji bus skelbiama viešai likus savaitei iki tiesioginės transliacijos. Taigi pirmoji tema – „Šeimos ir socialinė politika“.

Partijų lyderiai laidos metu gaus po vieną skirtingą klausimą. Penkis klausimus kiekvienam sekmadieniui rengs „Lietuvos ryto“ TV ir naujienų agentūros BNS žurnalistai, pasitelkę atitinkamų sričių specialistus. Taip pat, kaip jau minėta, klausimus debatų dalyviams gali siųsti ir žiūrovai. Tačiau konkrečius klausimus, kuriuos laidoje išgirs partijų lyderiai, žinos tik žurnalistas E. Jakilaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.